Omdat de oorlog in “Oekraïne” in de eerste plaats gaat om het vernietigen van biowapenlaboratoria, is het niet wenselijk dat er al te veel aandacht aan wordt gegeven op dit moment. Er gaan zelfs geruchten dat de Europese Unie met Rusland aan het onderhandelen is over een capitulatie. Dat moet onder de radar blijven. Zolang de bevolking nog niet in de gaten heeft dat Zelensky een agent van het Kremlin is.

Want wat is er nu eigenlijk de laatste 2 maanden gebeurd waardoor het “coronavirus” als sneeuw voor de zon is gesmolten? Zullen we de zaken even op een rijtje zetten?

In slechts twee maanden heeft deze komediant namelijk kans gezien om het Westen economisch op de knieën te krijgen:

 1. het Westen is zeer actief van miljarden afgeholpen en verder in de schulden gedrukt.
 2. de roebel is de sterkste munt ter wereld geworden, gelijkwaardig aan goud.
 3. de olie- en gasprijzen zijn meer dan verdubbeld, waardoor Rusland met minder export meer deviezen heeft binnengehaald.
 4. Rusland heeft naast de Krim ook de Donbass ingenomen en het zal daarmee waarschijnlijk niet stoppen.
 5. Hij draaide (soms direct) de gaskraan dicht voor heel Europa, waardoor we terug de Middeleeuwen inglijden met tekorten aan zowat alles.
 6. Door torenhoge inflatie worden de zakken van chauffeurs, boeren, ondernemers en fabrikanten in de EU en de VS leeggehaald, waarna onteigening volgt.
 7. Sinds het begin van de speciale operatie hebben bijna alle grote westerse concurrenten Rusland verlaten en plaats gemaakt voor Russische ondernemers.
 8. Hij bedelde om zoveel wapens dat zelfs Bondskanselier Scholz verklaarde dat de Bundeswehr vrijwel niets meer had om mee te vechten. Daarmee is een belangrijk lid van de NATO ontwapend.
 9. Alle aanhangers van de Oekraïense nazi-subcultuur – radicalen, gekken, moordenaars uit Europa en andere landen – bijeengebracht op één plaats, waar de Russen hen voor het gerecht brengen als ze niet in de pan worden gehakt.
 10. Het Russische volk is verenigd rond hun president! Putin heeft tijdens zijn hele presidentschap nog nooit zoveel steun gehad.
 11. De NATO ontmaskerd als actief strijdend in “Oekraïne” en Putin gelijk krijgt over de bedreiging.

Het is dus de hoogste tijd voor wat afleiding, intimidatie en volkspesterijen.

In maart 2021 – u leest het goed – is er al een en ander voorbereid. Er is zelfs een tijdsplanning vastgelegd:

Dus de AANVAL wordt op 15 mei 2022 ingezet? gevolgd door drie “tactical moves”? Waar lijkt dit op?

AANVAL MET BIOWAPEN

Het artsenregime windt er geen doekjes om, de aanval wordt in drie “moves” op de wereldbevolking losgelaten. Op 5 juni 2022 de eerste. Op 10 januari 2023 de tweede. Het “virus” wordt via gain of function door de biowapenwetenschappers verbeterd en “vaccin-resistent” gemaakt. Geen kunst: wat er niet is, is altijd resistent….. Plotseling is daar ook het fenomeen “International Supply Chain challenges”, problemen met voedselvoorziening, bijvoorbeeld. De derde “move”: de ontdekking van een terreurgroep die biowapenlaboratoria infiltreerde en het biowapen via de “vaccins” op de bevolking heeft losgelaten. Op 1 december 2023 komt er een Rondetafelconferentie die de Pandemiewetten aan alle naties oplegt.

In dit rapport wordt dus door huis-tuin-en-keuken wetenschappers een scenario voor een biowapenaanval beschreven. Het handigheidje deze keer is dat een terreurgroep kans ziet om de vaccins als biowapen om te bouwen. Het “vaccin” is echter al ontworpen als een biowapen, maar dan kan een of andere slechterik er de schuld van krijgen. De helft van de wereldbevolking besmet en maar liefst 271 miljoen doden…..

Dus: ATTACK – MOVE 1 – MOVE 2 – MOVE 3 – Roundtable.

Of: ontdekking nep-virus – verspreiding – vaccinresistentie – vaccin sabotage – New World Order.

ALLES wat er over deze komende exercitie wordt vermeld is nepnieuws en loopt langs de lijnen van bovengenoemd rapport. Iedereen weet nu van dit scenario, de daders zijn bekend. De wetenschap zal weer voor raadsels staan, het virus wordt opeens “vaccin-resistent” en na een jaar komen we erachter dat er een terreurgroep is geïnfiltreerd in het gezondheidssysteem.

BEZOPEN.

Dit is geen scenario, dit is een plan. Een stelletje slome duikelaars ziet kans om de wereldbevolking te intimideren met een biowapenaanval. De corona-exercitie heeft daarvoor de basis gelegd. De overgrote meerderheid van de bevolking is al geïntimideerd en afgericht door klakkeloos overheden en WHO te gehoorzamen. Ook al worden daar alle wetten, codes en rechten voor aan de kant gezet: “Het moet maar even”. We weten nu hoe lang “even” gaat duren……

Monkeypox wordt Moneypox.

De “vaccins” liggen al klaar. De PCR-test is al omgebouwd voor het apencircus. Het pandemieverdrag is precies op tijd getekend. De coronawetjes worden weer ingevoerd als pokkenwetjes. Als er mensen sterven, gaan dood van de angst, niet van een volstrekt ongevaarlijk onbewezen “virus”. Maar wie in het nep coronavirus geloofde, zal ook weer meedoen aan het apenpokkencircus.

PCR-tests voor opsporing mogelijk

De WHO en het Europees Centrum voor ziektepreventie en -bestrijding (ECDC) werken hieraan. PCR-tests in het laboratorium kunnen ook worden gebruikt om monkeypox op te sporen.

Er zijn verschillende mogelijke redenen waarom apenpokken op dit moment lijken toe te nemen en zich verspreiden. Enerzijds zou de hernieuwde toename van reizen “na Covid-19”, nadat reizen eerder veel minder of in sommige gevallen helemaal niet mogelijk was geweest als gevolg van de pandemiebestrijding, hiertoe kunnen bijdragen.

Anderzijds zijn de autoriteiten, maar ook de media en de bevolking waarschijnlijk gevoeliger voor zoönoses en de mogelijke gevolgen ervan door de ervaring met de coronaviruspandemie – net als SARS-CoV-2 is monkeypox een ziekte die zich van dieren op mensen heeft verspreid.

De wetenschappelijk fantasten zijn dus al op dreef. Het geblèr van Paashuis ontbreekt er nog aan, maar dat is een kwestie van tijd. Als geen ander kan hij de menigte voor aap zetten met zijn feitenvrije geleuter in de ruimte.

Ophokplicht, sociale ontwrichting, reisbeperkingen voor het apencircus, het zit er aan te komen. Precies op tijd voor de invoering van het WHO Pandemieverdrag, kunnen ze het gelijk even uitproberen. Een verlepte communist uit Ethiopië gaat ons vertellen dat we gevaccineerd moeten worden, omdat niemand veilig is als er één ongevaccineerde rondloopt.

Gelukkig is er al een “vaccin” en kunnen we ons laten testen op het uiteraard nooit geïsoleerde apenpokkenvirus met de schandalig misbruikte uitvinding van Kary Mullis, de PCR test.

Ook in Engeland is het eerste geval van apenpokken opgedoken:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet