Steeds meer rechtszaken eindigen in een verbod op de gentherapeutische injecties die worden verkocht als “vaccins” tegen iets wat er nooit was en komen zal.

Wat er wel degelijk komt, is een VAIDS epidemie.

Uw regering bevestigde stilletjes dat de volledig gevaccineerden een verworven immunodeficiëntiesyndroom ontwikkelen, terwijl u zich zorgen maakte over Rusland-Oekraïne en de kosten van levensonderhoud.
Er is iets goed mis, en dat komt door de Covid-19 injecties.

Over de hele wereld publiceren regeringen officiële gegevens die allemaal hetzelfde aantonen. Diezelfde regeringen zijn echter niet bereid uit te leggen wat daar de reden van is.

In plaats daarvan publiceren ze stilletjes gegevens in de hoop dat ze onder het tapijt zullen worden geveegd terwijl ze u laten afleiden door opgeklopte gebeurtenissen zoals de oorlog in Oekraïne en zorgen over de kosten van levensonderhoud; een crisis die is gecreëerd door gericht regeringsbeleid.

Maar met de publicatie van vertrouwelijke documenten van Pfizer, hebben regeringen over de hele wereld geen plaats meer om zich te verbergen, en als deze verontrustende trends zich voortzetten, zullen ze gedwongen worden om toe te geven dat de Covid-19 injecties de oorzaak zijn van een nieuwe “pandemie”:

Verworven Immunodeficiëntie Syndroom. (VAIDS)

Misschien is het u ook opgevallen dat we de laatste twee weken dag en nacht zijn bespoten met ziekteverwekkers en andere rotzooi uit de hemel via de chemtrails? Dus waar moeten we met zijn allen nou weer ziek van worden?

De Amerikaanse regering weet blijkbaar al wat er aan zit te komen (lees: wat er is gepland)….

US buys millions of Monkeypox vaccines after Massachusetts confirms case

In de Dr. Jane Ruby Show van vandaag, verdiept Dr. Jane zich in de problemen en het laatste nieuws over de dreiging van monkeypox en pokken, de geschiedenis en de realiteit rond hun ontwikkeling en de zogenaamde dringende noodzaak ervan. En bezorgdheid over chemtrails en giftige aërosolvormige stoffen die in onze luchtsystemen en omgeving vrijkomen.

“You were never sick. You were poisoned.”

Bewijs:

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet