Niet in het nieuws:

Pentagon orders departure of U.S. troops in Ukraine as Russia crisis escalates

Published Sat, Feb 12 20229:49 AM EST

Het Pentagon heeft alle Amerikaanse troepen in Oekraïne bevolen het land te verlaten en zich elders in Europa te herpositioneren.

De nieuwe marsorder komt op een moment dat naar schatting 100.000 Russische troepen, uitgerust met geavanceerde wapens, langs de oostgrens van Oekraïne en de noordgrens met Wit-Rusland in stelling zijn gebracht.

Intussen heeft het ministerie van Buitenlandse Zaken het diplomatieke personeel op de Amerikaanse ambassade in Kiev tot het “absolute minimum” teruggebracht.

Tientallen landen sluiten de ambassade in Kiev, het tromgeroffel is niet van de lucht. Duizenden verse Amerikaanse gevechtstroepen zijn gearriveerd in Polen, Roemenië en Bulgarije. De Amerikaanse Zesde Vloot ligt in de Adriatische zee. De mainstream media staat bomvol met agressieve verhalen van Russische plannen om Oekraïne te bezetten.

Oekraïne is geen staat, maar een bij elkaar geraapte verzameling landstreken. Een failed state, waarvan 2 miljoen inwoners in de Russische Federatie werken.

De tamtam die nu wordt gemaakt is het gevolg van de ineenstortende Covid-operatie. Heb het met zijn allen vooral over Rusland en Poetin. Het Westen snijdt zelf de gastoevoer uit Rusland af en geeft daar vervolgens Rusland de schuld van. Niemand heeft het over de enorme schaliegas concessies aan Shell in Oost-Oekraïne, wat de aandeelhouders aan hun neus voorbij dreigt te gaan als de Russen de boel komen rechtzetten.

Want “het westen” kun je absoluut niet vertrouwen. Het paepsche gedrocht is de kruistochten nog niet voorbij. De NATO zou niet worden uitgebreid heette het in 1990, het bewijs is er – Gerard de Boer.

Zo rolt het mentaal verpauperde “vrije westen”.

Als de bevolking gaat zitten wachten tot gedegenereerde randdebielen als Rutte, Macron en acteur Biden tot het inzicht komen, dat het allemaal anders moet, kun je lang wachten. Om hun Operatie COVID-19 te redden is men bereid over lijken te gaan.

Het Pentagon speelt het spel niet meer mee.

Einde NATO.

(Visited 1 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: