Foto: Screenshot Rumble

Help ons door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

Overal ter wereld leggen bewakingscamera’s vast hoe mensen in elkaar zakken en beginnen te stuiptrekken. Gaat het om een bijwerking van het coronavaccin?

Het patroon is overal hetzelfde: de persoon in kwestie kijkt om zich heen alsof hij of zij iets hoort, draait langzaam zijn of haar hoofd en begint vervolgens om zich heen te slaan en schoppen. Vervolgens valt de persoon op de grond en begint hij of zij te stuiptrekken.

Het is niet duidelijk of deze angstaanjagende nieuwe aandoening is gelinkt aan de coronaprikken, maar het zou zomaar kunnen, zegt Pearson Sharp van One America News. “Voor zover bekend is zoiets nog nooit eerder gebeurd.”

94 procent

Uit een Italiaanse studie blijkt dat 94 procent van de gevaccineerde mensen abnormaal bloed heeft, bloed dat niet langer normaal functioneert, aldus Sharp. Het gaat daarbij om mensen die na de prik last kregen van bijwerkingen.

De wetenschappers troffen vreemde voorwerpen aan in het bloed die leken te bestaan uit grafeen. Het materiaal begon in het bloed structuren te vormen, ontdekten de onderzoekers. Dit zou kunnen verklaren hoe bloedproppen ontstaan.

Wat ze in het bloed aantroffen was zo vreemd dat ze het als hun taak zagen om hun bevindingen te delen met de medische gemeenschap.

FDA houdt autopsieresultaten achter

In de Verenigde Staten treffen balsemers en begrafenisondernemers enorme bloedstolsels aan in de lichamen van overledenen die ze nog nooit eerder hebben gezien.

We zullen misschien nooit weten wat er met deze mensen is gebeurd, aangezien de Amerikaanse medicijnwaakhond FDA de autopsieresultaten achterhoudt.

4.9
19
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 48 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: