Help anderen door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

VZW Legal Hearts verfilmt sinds augustus 2022 getuigenissen van mensen die te maken kregen met ernstige gezondheidsproblemen kort na een Covid-19-vaccinatie.

Onder andere via sociale media wil de organisatie mensen bewust maken van het bestaan van vaccinatieschade en andere slachtoffers aanmoedigen om hun verhaal publiek te maken. Daarnaast wil Legal Hearts alle betrokken partijen in de vaccinatiecampagne op hun verantwoordelijkheid wijzen.

Honderden meldingen van ernstige bijwerkingen

Sinds haar oprichting ruim een jaar geleden verzamelde Legal Hearts meer dan 450 meldingen van slachtoffers van ernstige vaccinatieschade.

Het gaat hierbij niet om voorbijgaande bijwerkingen zoals hoofdpijn of een pijnlijke arm, maar om langdurige klachten of blijvende gezondheidsschade variërend van menstruatiestoornissen en extreme vermoeidheid tot neurologische problemen, chronische ontstekingen en zelfs orgaanfalen.

Ondanks internationale inzichten van de voorbije maanden die duidelijk aantonen dat er verbanden zijn tussen de opgelopen gezondheidsschade en de vaccins, weigeren de betrokken partijen hun verantwoordelijkheden te nemen, meer nog de vaccinatiecampagnes gaan onverminderd door.

Omdat deze patiënten nauwelijks gehoor krijgen en de mRNA-vaccins in de vaccinatiecampagnes nog steeds als veilig worden beschouwd, besloot de organisatie de verhalen te verfilmen zodat de slachtoffers een gezicht krijgen. Hier kunt u de verfilming van de verhalen vinden.

Doelstellingen

Legal Hearts vond ontzettend veel melders bereid om hun verhaal te doen voor de camera. In samenwerking met Dirk Theuns werd hun getuigenis opgenomen en gemonteerd tot filmpjes van een drietal minuten. Vaak emotioneel aangrijpend omdat het voor de slachtoffers soms de eerste keer is dat ze hun verhaal kunnen en mogen doen.

De eerste doelstelling van de VZW is dan ook om de opnames publiek te maken zodat het taboe rond vaccinatieschade doorbroken wordt en het grote publiek de kans krijgt om geïnformeerd te worden.

Daarop aansluitend wil Legal Hearts andere slachtoffers – die vaak niet durven te getuigen omdat hun situatie door hun omgeving en artsen niet serieus genomen wordt – aanzetten om hun verhaal te delen.

Tenslotte zullen ook de regionale en federale parlementsleden geconfronteerd worden met deze intrieste gebeurtenissen van het afgelopen anderhalf jaar.

Verantwoordelijken aanspreken

Legal Hearts stelt zelf verrast te zijn door enerzijds het aantal meldingen dat vermoedelijk nog maar het topje van de ijsberg is en anderzijds de soms schrijnende ernst van de individuele verhalen.

Niet zelden betreft het voorheen gezonde, actieve en (relatief) jonge mensen die alle vertrouwen hadden in de vaccins en deden wat hen gevraagd werd om solidair te zijn. Intussen stellen ze zich de vraag voor wie ze het gedaan hebben en wie solidair is met hen nu hun gezondheid beschadigd is.

Om een antwoord te bieden op deze laatste vraag heeft Legal Hearts het plan opgevat om zoveel mogelijk meldingen te bundelen en de verschillende partners in de vaccinatiecampagne – politici, experts, farmaceutische bedrijven en eventuele derden – op hun verantwoordelijkheid te wijzen zodat de slachtoffers niet alleen erkend worden, maar ook een correcte schadevergoeding ontvangen.

4.4
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 16 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: