Help anderen door deze info met je vrienden op je social media te delen!

Rutte heeft op Twitter aangekondigd dat het kabinet de steun aan Oekraïne gaat intensiveren. “Meer wapens, meer sancties, meer isolatie van Rusland,” schrijft de premier. “Vanwege de mobilisatie en schijnreferenda van Rusland.”

“De bescherming van Europa is voor onze veiligheid cruciaal,” beweert Rutte. Zelenski schrijft op zijn beurt op Twitter dat hij een ‘productief gesprek’ heeft gehad met Rutte.

De premier wordt overladen met kritiek. “In een officieel Nederlands referendum heeft het Nederlandse volk tegen Oekraïne gestemd. En wie heeft gestemd om ons belastinggeld uit te geven aan wapentuig? Ik niet. Niet mijn oorlog. Niet onze oorlog. En in Nederland raakt het geld op,” reageert schrijver en ondernemer Michael Pilarczyk.

‘Verkeerde’ keuze

“Sinds wanneer is een referendum illegaal? Zeker weer bang dat de bevolking in die gebieden de ‘verkeerde’ keuze maakt? En stop die oorlog, mensen zitten hier in de kou, hebben honger en bedrijven gaan failliet,” merkt rechtsfilosoof Raisa Blommestijn op.

David Boerstra, journalist bij Blckbx.tv, vraagt de premier: “Over schijnreferenda gesproken; nog een actieve herinnering aan het Oekraïne-referendum?”

Nederlandse referenda bleken schijnreferenda

“Ooit hadden wij in Nederland referenda. Dat bleken schijnreferenda, omdat het kabinet zich niets aantrok van de uitkomst. Nu ze in Donbass referenda houden, noemen onze media dit schijnreferenda of plaatsen ze het woord referenda tussen haakjes. Deden ze destijds niet met Nederlandse referenda,” schrijft journalist Eric van de Beek.

Huisarts Els van Veen haalt uit naar Rutte: “U heeft het recht niet om ons land in een oorlog met Rusland te storten. Talloze mensen zullen gedood worden. Stop hiermee.”

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 7 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: