Help anderen door dit met kennissen op je socials te delen!

Het World Economic Forum is lovend over het feit dat ‘miljarden’ mensen zich aan ‘maatregelen’ hebben gehouden die zijn ingesteld als gevolg van de lockdowns. In een artikel op de website van het WEF wordt gesuggereerd dat mensen hetzelfde zouden doen als er maatregelen worden ingevoerd onder het mom van de klimaataanpak.

Het onderwerp van het artikel is het overtuigen van mensen om een ‘persoonlijk CO2-budget’ in te voeren, aangezien dergelijke programma’s tot dusver grotendeels onsuccesvol zijn gebleken.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Ze gaan je gedrag volgen

Door verbeteringen op het gebied van tracking- en surveillancetechnologie kan ‘politieke weerstand’ tegen dergelijke programma’s worden weggenomen, valt te lezen in het stuk. “Ze gaan je dus volgen. Ze gaan je gedrag volgen,” reageert presentator Jack Posobiec.

Hij wees er in zijn show op dat mensen zo’n persoonlijk CO2-budget krijgen toegewezen om ervoor te zorgen dat ze de nieuwe klimaatregels naleven.

Die komen eraan

Sommige mensen vragen zich af hoe het dan zit met al die privéjets. Moeten die dan aan de grond blijven? “De lockdowns zijn niet voor hen bedoeld, maar voor jou,” licht Posobiec toe. “De lockdowns, de surveillance, al deze maatregelen – ze zijn niet bedoeld voor de wereldelite, maar voor jou. Voor je gezin. Voor de middenklasse.”

Permanente klimaatlockdowns moeten de coronalockdowns gaan vervangen, benadrukte hij. “Ze willen klimaatlockdowns. Die komen eraan. We voorspelden dit maanden geleden al, toen we in Davos opnames maakten voor onze documentaire over de Great Reset.”

“Ze zijn doodsbang voor ons.”

5
29
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 82 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: