Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!

Data-analist Wouter Aukema heeft aangetoond dat meldingen van ernstige bijwerkingen en sterfgevallen na coronavaccinatie worden gewist.

Het EudraVigilance-systeem van het Europees Geneesmiddelenagentschap (EMA) bevat de gemelde bijwerkingen en sterfgevallen na vaccinatie. Dat deze database correct en compleet is en blijft, is een wettelijke verplichting, zeker ook bij nieuwe middelen, stelt medisch adviseur Wendy Mittemeijer-Ooteman.

“Nu blijkt dat structureel records worden aangepast en verwijderd, waaronder 500 overlijdens door vaccinatie in 2022,” schreef ze in een bericht op LinkedIn. “Dat betekent dat EMA niet langer kan garanderen dat veiligheidssignalen worden opgepikt. Overheden kunnen niet meer instaan voor betrouwbare voorlichting over de veiligheid.”

De mond gesnoerd

De medisch adviseur vraagt zich af: “Zijn vanaf nu artsen dus niet meer verantwoordelijk voor vaccinatieschade, en de overheid wel?”

Haar bericht werd verwijderd door LinkedIn. “Feest. En weer een post van mij verwijderd! Vraagt u zich al af welke informatie u niet mag horen en waarom integere experts de mond gesnoerd wordt door de overheid?” reageert Mittemeijer-Ooteman.

Ook het Europese mortaliteitsinstituut Euromomo blijkt gegevens te verwijderen. Twee weken geleden bleek uit data van het instituut dat er dit jaar 800 meer kinderen van 0 tot 14 jaar waren gestorven dan verwacht. 355 daarvan zijn uit de database verdwenen.

Niets aan de hand

Dus nu het begint op te vallen dat er veel mensen overlijden, worden sterfgevallen simpelweg onder het tapijt geveegd. En wie daar vragen over stelt, wordt gecensureerd.

Ondertussen heeft Bijwerkingencentrum Lareb tot en met 18 september in totaal 229.591 meldingen met ongeveer 1,1 miljoen bijwerkingen van de coronavaccins ontvangen. Data-analist Daniël van der Tuin: “Volgens directeur Agnes Kant, tevens deelnemer van de Vaccinatiealliantie en mogelijk deelnemer van de Denktank Desinformatie, is er nog altijd niets aan de hand.”

4.7
18
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 41 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: