Help mee door deze info met vrienden op je socials te delen!

Zolang de westerse sancties tegen Rusland van kracht zijn, vloeit er geen gas door de Nord Stream 1-pijplijn, zo heeft het Kremlin gezegd. Volgens woordvoerder Dmitri Peskov maken sancties het onmogelijk om de gaspijplijn te repareren. Critici beweren dat Rusland de pijplijn gebruikt als pressiemiddel.

GroenLinks-Kamerlid Suzanne Kröger schreef vervolgens op Twitter: “We hebben nu een Noodplan Energie nodig: stevig besparen, solidariteit in het dragen van de lasten en versnelde uitrol van duurzame energie als echt alternatief. Anders blijft Poetin z’n smerige spelletjes spelen.”

Wat een giller

Dat terwijl uitgerekend GroenLinks in maart nog opriep tot een boycot van Russisch gas. “We moeten alles doen om Poetin een halt toe te roepen en de Oekraïners te helpen. Nederland moet stoppen met het financieren van de oorlogskas van Poetin en dus met de import van Russisch gas,” aldus de partij.

Kröger krijgt op social media bakken kritiek over zich heen. “En dan zelf in maart schreeuwen om een boycot van Russisch gas. Écht, wat een tergend laag niveau laat u hier zien,” zegt journalist Annelies Strikkers.

Huisarts Els van Veen voegt toe: “Wat een giller deze tweet.”

Ontstellende domheid

“Lachwekkende domheid van GroenLinks, en een ongelofelijke onwetendheid van de geschiedenis. Zoals we de linkse politici kennen. Enorme eigendunk, een enorm gebrek aan (historische kennis) en een ontstellende domheid,” bijt neuroloog Jan Bonte haar toe.

Hij verwijst naar een speech die de Amerikaanse politicoloog John Mearsheimer in 2015 gaf aan de Universiteit van Chicago. Hij voorspelde toen al dat Oekraïne verwoest zou worden als gevolg van westerse inmenging.

4.8
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 11 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: