Help door deze info met anderen op je social netwerk te delen!

Mensen sluiten hun ogen voor de link tussen coronavaccins en oversterfte om zich veilig te voelen en conflicten te vermijden, zei de Britse cardioloog Aseem Malhotra in gesprek met Mark Steyn van GB News.

De arts wees erop dat vooraanstaande artsen en wetenschappers waaronder Peter Doshi, redacteur van het medische tijdschrift The BMJ, en Robert Kaplan van de Stanford-universiteit toegang hebben gekregen tot nieuwe gegevens over de vaccinonderzoeken van Pfizer en Moderna. “Wat zij hebben ontdekt, is schokkend,” zei Malhotra.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Dit verandert alles

Tijdens de onderzoeken hadden mensen meer kans om een ernstige bijwerking te krijgen van het vaccin dan om in het ziekenhuis te belanden met corona. “Als dit waar is, en daar heeft het alle schijn van, verandert het alles,” zei hij.

Politiek commentator Eva Vlaardingerbroek deelde het fragment op Twitter met haar 200.000 volgers. Het duurde niet lang voordat haar tweet werd voorzien van een waarschuwingslabel: ‘misleidend’. Haar tweet kan niet meer worden gedeeld of geliket.

Het zoveelste voorbeeld van censuur

“Een arts: uit een analyse blijkt dat er meer kans is op ernstige bijwerkingen door het vaccin dan op ziekenhuisopname door corona. Twitter vervolgens: ‘Deze informatie is misleidend’. Het zoveelste voorbeeld van censuur van Big Tech,” klaagt presentatrice van Ongehoord Nieuws Raisa Blommestijn.

“We mogen dit filmpje niet meer bekijken van Twitter omdat de informatie ‘misleidend’ zou zijn. Twitter heeft het daarom geblokkeerd op het account van Eva Vlaardingerbroek. Zullen we het allemaal alsnog delen?” vraagt ze.

5
4
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 30 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Een gedachte over “We mogen dit filmpje niet meer bekijken van Twitter omdat de informatie ‘misleidend’ zou zijn”
  1. Na al die tijd nog steeds gesteggel over die kutprikken waarvan je direct had kunnen weten, Gates zei dit letterlijk, dat het een uitroeiingseffect zou hebben. En nu mag het niet van twitter, och gut!
    Ik heb allang al die platforms gerooid waar ook maar een klein beetje een sensuurluchtje aan zit. Twitter al helemaal gevolgd door face book Instagram en nog veel meer waarvan ik de naam allang vergeten ben, zo erg mis ik ze.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: