Help mee door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

De rechter die toestemming gaf voor de FBI-inval in het huis van de Amerikaanse oud-president Trump doneerde in 2008 aan de campagne van Barack Obama. Kort daarvoor vertegenwoordigde hij medewerkers van de veroordeelde pedofiel Jeffrey Epstein die immuniteit hadden gekregen.

Bronnen zeggen tegenover de New York Post dat rechter Bruce Reinhart zijn handtekening onder het huiszoekingsbevel heeft gezet, waarna FBI-agenten de villa van Trump konden binnenvallen. De oud-president zei dat de inval niet was aangekondigd.

Meerdere medewerkers

Reinhart werd in maart 2018 rechter na 10 jaar voor zichzelf te hebben gewerkt. In november dat jaar meldde de Miami Herald dat hij meerdere medewerkers van Epstein had vertegenwoordigd, waaronder diens piloten, planner Sarah Kellen en Nadia Marcinkova, die Epstein eens zijn ‘Joegoslavische seksslaaf’ zou hebben genoemd. Kellen en Marcinkova kregen immuniteit in ruil voor informatie.

Uit gegevens van de Federal Election Commission blijkt dat Reinhart heeft gedoneerd aan zowel de Obama-campagne als het Obama Victory Fund.

[embedded content](Video verwijderd? Klik hier…)

Tegengesproken

Later dook zijn naam op in een zaak die door twee slachtoffers van Epstein was aangespannen. Hij werd ervan beschuldigd van kamp te zijn gewisseld tijdens het Epstein-onderzoek en zou gevoelige informatie hebben gelekt.

In 2011 ontkende hij iets verkeerds te hebben gedaan en beweerde hij dat hij niet langer betrokken was bij het federale onderzoek naar Epstein. In 2013 werd hij echter tegengesproken door oud-collega’s, die zeiden dat hij als openbaar aanklager vertrouwelijke informatie over de Epstein-zaak had gekregen.

4.7
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 6 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: