Help door deze informatie met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

In 2014 werd de Russen in Oekraïne beloofd dat ze in een referendum mochten stemmen over onafhankelijkheid. Het pakte anders uit: sinds 2015 zijn ze in oorlog met het regime in Kiev. Het referendum heeft nooit plaatsgevonden.

Zelenski beloofde een eind te maken aan de burgeroorlog. Dat heeft hij niet gedaan, constateert Sky News-presentator Cory Bernardi. In plaats daarvan steunt hij de Rechtse Sector, wiens leider openlijk heeft gezegd dat hij de botten van Russische kinderen heeft gevoerd aan zijn wolf. Naar verluidt was het ‘een grap’.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Deel 2

Die zijn nou eenmaal zo

Ondertussen bewapent het Westen Oekraïense neonazistische milities, waaronder het Azov-bataljon. Die zijn nou eenmaal zo, was het enige wat Zelenski daarover kwijt wilde. Tijdens speeches smeekt de president van één van de meest corrupte landen in Europa regeringen om meer geld en wapens.

Volgens Bernardi kan dit conflict eenvoudig worden opgelost door de Russen in Oekraïne te laten stemmen over hun onafhankelijkheid. Zelenski is daar fel op tegen. In plaats daarvan heeft hij een verbod op de Russische taal ingevoerd in de publieke dienstverlening, heeft hij oppositiepartijen verboden en heeft hij de media aan banden gelegd.

Dit klopt niet

Hij is ook druk met het entertainen van aandachtzoekende politici van over de hele wereld, waaronder Nancy Pelosi, terwijl zijn vrouw het Witte Huis bezoekt en poseert voor Vogue. “Hier klopt iets niet,” aldus Bernardi. “We doen er verstandig aan om alles wat we horen over dit conflict met een enorme korrel zout te nemen.”

4.6
19
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: