Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!

De 27-jarige Canadese arts Candace Nayman is donderdag plotseling en onverwacht overleden. De arts, die in het McMaster Children Hospital in Hamilton in de provincie Ontario werkzaam was, zakte zondag in elkaar tijdens een triatlon. Het is de vijfde arts uit Groot-Toronto die deze maand is gestorven, schrijft de Toronto Sun.

Haar overlijden komt voor haar collega’s en familie als een schok. Iedereen op de kinderafdeling van het ziekenhuis is er kapot van. Candace wordt omschreven als iemand die positiviteit uitstraalde en een bruisend en actief leven leidde.

Niets te zien hier

Deze maand overleden ook vier andere lokale artsen. Jakub Sawicki, Stephen McKenzie en Lorne Segall van Trillium Health Partners stierven vorige week.

Vlak daarvoor overleed spoedarts Paul Hannam van North York General Hospital. Hij zakte in elkaar tijdens het hardlopen. “Niets te zien hier. Je bent een complotdenker als je vragen stelt,” reageerde de Canadese advocaat en YouTuber David Freiheit.

Vierde coronaprik

Volgens de ziekenhuizen zijn de artsen ‘niet gestorven door het coronavaccin’. Ze willen niets kwijt over de doodsoorzaak.

Techondernemer Steve Kirsch wees erop dat de ziekenhuizen in de regio pas geleden zijn begonnen met het toedienen van de vierde coronaprik aan het personeel. Hij vraagt zich af of artsen zich ooit zullen uitspreken of dat ze hun schouders blijven ophalen en weigeren naar de data te kijken, waaruit blijkt dat deze vaccins ‘het grootste schandaal uit de medische geschiedenis zijn’.

4.9
16
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 1 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: