Foto: Het Spreekuur (Videostill Rumble/Compleetdenkers)

Help ons door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

De coronavaccins leiden tot onder meer trombose, infarcten, myocarditis en neurologische aandoeningen. “Dat hebben we nog nooit gehad,” zei arts Leo Van den Bossche, die werd geschorst vanwege kritiek op het coronabeleid, in Het Spreekuur. Hij wees erop dat het vaccin tijdens de Mexicaanse griep al na 25 doden van de markt werd gehaald.

Natuurarts Johan Denis zei dat er nu een Vaccine Death Report is, opgesteld door dokter Zelenko. “Dat is ijzingwekkend om te zien. Dat gaat om tienduizenden doden en meer dan een miljoen mensen, ernstig beschadigd en ernstig gewond. Het tart alle verbeeldingskracht.”

Het is bijna onmogelijk om je hierover uit te spreken. Denis merkte op dat iedereen die er een andere mening op nahoudt ‘genadeloos wordt vervolgd’.

Dit hebben wij nog nooit meegemaakt

“Op de radio hoor je ’s morgens: er zijn veel tromboses door AstraZeneca. Dan denk je: ze gaan ermee stoppen, ze gaan dat stilleggen. ’s Avonds hoor je: ze gaan ermee verder,” zei arts Gaëtane Beeckaert.

Denis zei verder dat meer dan 95 procent van de mensen die nu overlijden in het ziekenhuis geprikt was. “Dus het zijn de gevaccineerden die overlijden.” Arts Van den Bossche voegde hieraan toe dat mensen die hun booster hebben gehad vaker ‘besmet’ raken, in het ziekenhuis belanden en sterven.

Arts Anne Fierlafijn zei dat ze een patiënt had die voor de klas staat en die zei dat twee derde van de leerkrachten uitgevallen is. “Het is zomer. We zitten niet in een infectieperiode en twee derde van de leerkrachten is er niet. Ze zei: dit hebben wij nog nooit meegemaakt. Dit is een bevolkingsgroep die enorm gepusht is om gevaccineerd te worden.”

“Dan moeten er toch vragen komen?”

Ongelooflijk toxische rol

Het is onze overheid die dit pusht, wars van alle medische rampen eromheen. Het wordt gepusht vanuit onze overheid, op alle mogelijke manieren. En als je je mond opendoet als arts, dan word je gewoon weggeschoven, klaagde Denis.

Beeckaert vulde aan dat de media ook ‘een hele belangrijke rol’ hebben in dit spel. Denis was het met haar eens: “De mainstream media hebben een ongelooflijk toxische rol gespeeld in dit hele verhaal.”

Altijd hetzelfde klokje

Hij lichtte toe dat vrijwel alle Nederlandse en Belgische media in handen zijn van slechts twee concerns: DPG Media en Mediahuis. “Die zijn ook dikke vrienden samen. Dus dat betekent dat je op elk nieuwskanaal altijd hetzelfde klokje hoort.”

De gemiddelde mens krijgt steeds hetzelfde beeld naar binnengeschoven en -gelepeld, dat totaal anders is dan wat wij als artsen hebben gezien in de praktijk. Mijn advies voor iedereen: tv buiten en maak contact met alternatieve nieuwsbronnen, aldus Denis.

5
35
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: