Foto: Unsplash

Help ons door dit artikel met anderen op je socials te delen!

In Duitsland heeft zich een dramatische daling van het aantal geboorten voorgedaan, schrijft oud-hoofdarts Gerd Reuther voor internetkrant Wochenblick. Hij wijst erop dat overheden en de gecontroleerde media elk verband met de ‘vaccinaties’ zullen ontkennen.

In het eerste kwartaal van 2022 zijn er beduidend minder baby’s geboren in Duitsland in vergelijking met voorgaande jaren. Van januari tot maart werden tussen 2011 en 2021 gemiddeld 63.911 geboorten geregistreerd. Dit jaar waren dat er slechts 54.871.

Ongekend

Dit betekent dat er tussen maart en juni 2021 iets is gebeurd waardoor veel minder vrouwen zwanger zijn geworden. Waren mensen depressief? Wilden ze verhuizen? Waren ze te druk? Het heeft natuurlijk niets te maken met lipide nanodeeltjes die zich ophopen rond de eierstokken. De geboortecijfers zijn over het algemeen stabiel, maar daar is plotseling verandering in gekomen.

Ook in andere landen daalt het aantal geboorten fors. Groot-Brittannië tekende in januari en februari dit jaar een daling van 8 procent op. In de Amerikaanse staat North Dakota bedraagt de daling in de periode februari tot april maar liefst 11 procent. Dat is ongekend voor een staat waar het geboortecijfer door de jaren heen heel stabiel is geweest.

Hetzelfde patroon

In Nederland zien we hetzelfde patroon. Na een lange periode van daling van het aantal geboortes was er in 2021 weer sprake van een stijging. Het aantal levendgeborenen was dat jaar 178.506. Dat is een stijging van circa 10.000 kinderen ten opzichte van 2020.

Dit jaar worden er echter veel minder baby’s geboren. In februari 2021 werden er 13.448 baby’s geboren, in februari dit jaar slechts 12.714. In maart 2021 kwamen er 14.852 baby’s ter wereld, in maart dit jaar slechts 13.537. In april 2021 was het aantal levendgeborenen 14.472, in april dit jaar 12.832.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: