Foto: Unsplash

Help door dit met jouw vrienden op je socials te delen!

In het eerste jaar dat coronaprikken werden gezet, hebben de vaccins wereldwijd het leven van 20 miljoen mensen gered. Dat is de uitkomst van een onderzoek dat gepubliceerd is in het wetenschappelijke tijdschrift The Lancet Infectious Diseases, schrijft RTL Nieuws. Ook andere media schrijven erover.

In Europa zijn de meeste levens gered, namelijk meer dan vier miljoen, staat in het onderzoek. Data-analist Wouter Aukema wendt zich tot de redactie van RTL Nieuws en vraagt: “Is er een reden waarom u er niet bij vermeldt dat de onderzoekers betaald werden door onder andere de Bill & Melinda Gates Foundation, Wereldgezondheidsorganisatie, HSBC, Gavi, the Vaccine Alliance, Moderna en de Coalition for Epidemic Preparedness?”

World Economic Forum

De Coalition for Epidemic Preparedness oftewel CEPI is overigens opgezet door Bill Gates en het World Economic Forum. Gates financiert ook Gavi, the Vaccine Alliance. Daarnaast is hij één van de belangrijkste donateurs van de WHO.

De Nederlandse media nemen dus klakkeloos de conclusies over van een onderzoek dat is gefinancierd door onder andere de WHO, Bill Gates en vaccinmakers.

Juist meer kans

Aukema voegt toe dat RTL Nieuws neutraliteit zou uitstralen als zij in het artikel dezelfde aandacht schenkt aan een nieuw onderzoek van Peter Doshi, redacteur van medisch tijdschrift The BMJ, en collega’s. Daaruit blijkt dat je na coronavaccinatie juist meer kans hebt om in het ziekenhuis te belanden.

4.8
17
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: