Help door dit artikel met vrienden op je social media te delen!

Tijdens de coronacrisis had president Trump het dagelijks aan de stok met zijn coronataakgroep. Hij probeerde de samenleving weer open te gooien, maar stuitte op hevige weerstand. Dat zei epidemioloog Paul Alexander, die onder Trump werkte op het Amerikaanse ministerie van Volksgezondheid, in een interview met de krant The Epoch Times.

“Achter de schermen vocht Trump tegen hen – tegen Fauci, tegen Birx en de CDC – om de scholen te openen omdat we meldingen kregen over jonge kinderen die zichzelf hadden opgehangen,” zei dr. Alexander. “Overal in Amerika pleegden kinderen zelfmoord vanwege de schoolsluitingen.”

Bestaat echt

“Trump was zichtbaar boos, aangedaan en probeerde er iets aan te doen,” vervolgde de epidemioloog. “De president van de Verenigde Staten vocht tegen de CDC en zijn eigen taakgroep omdat hij werd tegengewerkt.”

Het moeras, de Deep State, waar Trump vaak naar verwees, bestaat echt, benadrukte Alexander. “Ik heb ermee te maken gehad. De verstokte bureaucratie bestaat echt. Ik kreeg in niet mis te verstane woorden te horen dat Trump slechts een bezoeker was.”

Kern van het probleem

“Hij lijkt niet te begrijpen dat wij de boel runnen. Wij, de bureaucratie, de Deep State, runnen de boel hier. De president is slechts op bezoek. Hij is straks weer weg, wij blijven hier. Dat is hoe ze denken en dat is de kern van het probleem,” zei de epidemioloog.

5
10
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: