Foto: Pixabay

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!

De Finse voedselfabrikant Fazer maakt brood van krekels. Elk brood bevat 70 geplette insecten, drie procent van het totaalgewicht. Die krekels komen overigens uit Nederland. In onder meer Finland, Nederland, België, Denemarken, Oostenrijk en Groot-Brittannië zijn insecten toegestaan in voedsel.

Het World Economic Forum wil graag dat jij krekelbrood gaat eten. De krekels maken het brood ‘een goede bron van eiwitten’, stelt de organisatie in een filmpje. In de toekomst eten we mogelijk allemaal veel meer insecten. Ze hebben veel minder voer nodig dan dieren. Daarnaast nemen ze veel minder ruimte in beslag, aldus het WEF.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Voedseltekorten

“Als we de helft van de dierlijke producten die we eten vervangen door insecten of kweekvlees, maken we een gebied vrij dat 70 keer zo groot is als Groot-Brittannië. Zou jij krekelbrood eten?” vraagt het WEF.

Klaus Schwab en zijn trawanten willen dat je stopt met het eten van vlees en overstapt op insecten. De afgelopen weken hebben meerdere hooggeplaatste individuen, waaronder de Amerikaanse president Biden, gewaarschuwd voor voedseltekorten.

Het goede voorbeeld

Schwab zei dit jaar tijdens de World Government Summit dat de wereldwijde energiesystemen, voedselsystemen en toeleveringsketens ‘zwaar zullen worden getroffen’.

En terwijl jij insecten eet, zal de elite zich tegoed blijven doen aan biefstuk, karbonade en al het vlees dat jij niet mag eten. Van mij mag Schwab zelf het goede voorbeeld nemen en krekels gaan eten, schrijft Joel Agius voor The Spectator.

5
15
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet