Help mee door dit artikel met vrienden op je socials te delen!

Michael Yeadon, voormalig vicepresident van Pfizer, heeft zich zeer kritisch uitgesproken over de vaccinatiecampagne tegen corona. De Big Pharma-veteraan was 32 jaar werkzaam in de industrie.

Tussen 1 december 2020, toen het coronavaccin van Pfizer werd uitgerold, en 28 februari 2021 werden een schokkende 1223 sterfgevallen en 42.086 gevallen van bijwerkingen gemeld bij de vaccinmaker.

“Het ergste griepseizoen van het afgelopen decennium is erger dan de bedreiging die dit nieuwe virus vormt,” zei Yeadon tegen The Epoch Times. “En wat doen we tegen seizoensgriep? Vrijwel niets, behalve vaccins aanbieden die weinig doen.”

Giftig

Het is niet gepast om te proberen een pandemie te beëindigen met een vaccin dat gebaseerd is op een nieuwe technologie, stelde hij. Het is simpelweg niet mogelijk om gedurende een pandemie data te verzamelen waaruit blijkt dat zo’n vaccin echt veilig is. Mensen die het tegenovergestelde beweren en ervoor hebben gezorgd dat de prikken onnodig zijn gezet bij miljarden onschuldige mensen zijn schuldig aan misdaden tegen de menselijkheid, aldus Yeadon.

Hij voegde toe dat natuurlijke immuniteit beter beschermt dan de prikken. Ze hadden nooit goedgekeurd mogen worden voor noodgebruik, vindt Yeadon.

Van tevoren stond al vast dat de coronavaccins giftig zouden zijn. Het was alleen de vraag hoe giftig ze zouden zijn. Het spike-eiwit, dat bloedstolling bevordert, kan onbeperkt worden aangemaakt in het lichaam. Sommige mensen maken gedurende korte tijd een beetje aan, anderen maken gedurende langere tijd heel veel aan, zei hij.

Heel zorgwekkend

De lipide-nanodeeltjes in de ‘mRNA-vaccins’ komen in de lever, eierstokken en andere organen terecht, benadrukte Yeadon. Dat kan leiden tot allerlei bijwerkingen, waaronder sterfte.

Eerder deze maand zei een arts dat hij een ongewoon groot aantal miskramen ziet die gelinkt kunnen worden aan de coronavaccins. Hij merkte op dat het mRNA in de nanodeeltjes zich ophoopt in de eierstokken. “Dit is heel zorgwekkend,” zei James Thorp.

Yeadon verwees naar onderzoek uit 2012, waaruit blijkt dat lipide-nanodeeltjes zich ophopen in eierstokken en de vruchtbaarheid nadelig kunnen beïnvloeden. “De farmaceutische industrie weet dus al sinds 2012 dat deze deeltjes in de eierstokken van vrouwen terechtkomen.”

5
17
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: