Help mee door deze info met iedereen op je social media te delen!

Het coronavaccin kun je zien als een wapen. Ook het virus is een biowapen. Het echte wapen is de kogel in het pistool. Je kunt de kogel op meerdere manieren afleveren. De kogel is het spike-eiwit, zei arts Syed Haider in een interview met One America News.

Het virus is een pistool en het vaccin een vuile bom, aldus dr. Haider. “Het is vele malen erger.” Hij heeft tot dusver vele duizenden patiënten gezien die uren, dagen, weken of zelfs maanden na de injectie bijvoorbeeld moeite hadden om in slaap te vallen, depressief, vergeetachtig of moe werden, niet meer helder konden nadenken of last kregen van hartproblemen.

Zelfmoord gepleegd

“Sommige mensen hebben letterlijk zelfmoord gepleegd vanwege deze klachten,” benadrukte de arts. “Het is een verschrikkelijk probleem.” Hij zei dat alleen al in de Verenigde Staten tientallen miljoenen mensen last hebben van bijwerkingen. “Dit is gebaseerd op onderzoeksgegevens van Pfizer.”

Tientallen miljoenen Amerikanen ervaren bijwerkingen van deze injecties, herhaalde Haider nog eens. Hij vindt het ongelooflijk dat middelen als hydroxychloroquine en ivermectine nog altijd niet worden ingezet tegen corona. Ik heb 5000 patiënten behandeld met ivermectine en andere middelen en ze hebben het allemaal overleefd, aldus de arts.

Onder het tapijt geveegd

“Wat we aan het doen zijn, is een misdaad tegen de menselijkheid omdat [vaccinatieschade] onder het tapijt wordt geveegd,” zei hij. Facebook verwijderde groepen met honderdduizenden leden die kampen met vaccinatieschade.

Dr. Haider maakt zich zorgen omdat tientallen miljoenen mensen zijn beschadigd. Hij verwacht dat in de toekomst veel mensen ziek zullen worden of zullen sterven. We moeten voorkomen dat dit ooit weer gebeurt en de verantwoordelijken moeten worden aangepakt, vindt de arts.

4.7
21
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: