Terwijl de lichten op het oude continent op het punt staan ​​uit te gaan en de Soeverein donkere tijden tegemoet gaat, gaat het ongekende medische schandaal ongehinderd door. Big Pharma wil dat zijn inmiddels zijn kwakkelende, genveranderende mRNA-trekpaard erdoorheen sprint, ongeacht hoeveel “nutteloze eters” worden geëlimineerd in de nooit eindigende dodenrace, schrijft R.R.

Onlangs is ook de software van het leven van minderjarigen gehackt. Als gevolg daarvan is het sterftecijfer onder kinderen (0-14 jaar) in heel Europa met 755% gestegen. Ondertussen heeft de brigade van Magere Hein haar handen vol. Zelden zijn er zoveel mensen gestorven als tegenwoordig. Hoewel ons ondertussen wordt verteld dat het synthetische Corona-vaccin het levenselixer bij uitstek is en dat de ongevaccineerden voortdurend op de rand van de dood kamperen.

Maar die hoogdravende uitspraken werden prompt de kop ingedrukt door berustende terugtrekkingen. Nu wordt gezegd dat de “mysterieuze sterfgevallen” in onderzoekskringen voor heel wat hoofdbrekens hebben gezorgd.

Het duivelse triumviraat van de geneeskunde, de medische wereld en de politiek heeft om voor de hand liggende redenen nog steeds moeite met de erkenning van dodelijke slachtoffers. Maar de steriliserende “werking” die ooit aan de Corona-vaccinatie werd toegeschreven, is inmiddels zelfs gerecapituleerd door toonaangevende propaganda-organen. Evenals de onmiskenbare toename van geïnduceerde auto-immuunziekten. Bovendien heeft de mainstream media nu ook de term VAIDS voldoende draagvlak gegeven.

Kortom, de onlangs veroordeelde “samenzweringstheorieën” waren sinds hun bekendmaking voldoende waarheidsgetrouw. Zodat men, achteraf gezien, onvermijdelijk tot de conclusie had moeten komen dat de openheid voor informatie die verder gaat dan de eigen ideeën in voor- en tegenspoed behouden moet blijven.

Dat de slogan “De samenzweringstheorie van vandaag is de realiteit van morgen” maatschappelijk evergreen is geworden, is geen toeval. Koppige geesten moeten dringend nota nemen: “Waarheid is vreemder dan fictie”. Dus zodra zich verschijnselen voordoen die op het eerste gezicht uiterst vergezocht lijken, pauzeer dan, doe een stap terug en verval niet in oude, vooringenomen patronen.

Zolang de respectieve boodschapper-ribonucleïnezuur en vectorpreparaten voortdurend als boosters worden toegediend, is het belangrijk waakzaam te zijn. Sinds een aantal jaren voorspellen deskundigen continue golven van ziekte, vermoedelijk als gevolg van een ingetreden vatbaarheid, met eindeloze vervelende verrassingen.

Volgens recente waarnemingen verspreidt een nieuw angstaanjagend schrikbeeld zijn onheil. De laatste tijd verschijnen er steeds meer video’s op internet waarin mensen van verschillende nationaliteiten nogal vreemd gedrag vertonen voordat ze verlamd met verkrampte ledematen neervallen en overlijden. Voordat de dood intreedt, gedragen de slachtoffers zich alsof ze dingen hallucineren die met het blote oog niet te zien zijn. Als waarnemer zou men gemakkelijk kunnen aannemen dat het een soort wespenzwerm of iets dergelijks zou kunnen zijn.

Als je de beelden bekijkt, lopen de rillingen over je rug. Wat is hier in vredesnaam aan de hand? De speculaties gaan van elektromagnetische pulsen die gesproeide nanotechnologieën activeren tot een 5-G correlatie.

Alle afgebeelde individuen vertonen een vrijwel identiek gedragspatroon. Het perifere zicht neemt iets waar boven de rechterschouder, waardoor het hoofd in die richting draait. Deze rotatie wordt vervolgens door het lichaam gerepliceerd. Sommige mensen draaien meerdere keren om hun eigen as voordat ze in elkaar zakken, alsof ze denken dat ze worden aangevallen door een krioelende klopgeest.

De smartphone wordt er ook van verdacht de tweede, levensbeëindigende component van een binair wapen te zijn door het stimuleren van zogenaamde teslaphorese.

Het feit dat deze identieke incidenten op verschillende continenten plaatsvinden, maakt de zaak niet minder vreemd. De “mysterieuze neerwaartse spiraal”, zoals het verschijnsel is gaan heten, doet denken aan de Hollywoodfilm The Happening. Voordat mensen in de film vertrekken, vindt een soortgelijke obsessieve overname plaats. In de onderstaande reportage van Greg Reese komen de mysterieuze sterfgevallen aan bod.

Bonus:

HET “GRAFEENOXIDE-DEMON” EFFECT TREFT EEN GEVACCINEERDE BESTUURDER – ZIE DE HORROR ONTVOUWEN


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

“Hoe lang zullen de gevaccineerden leven?” Het antwoord van de uitvinder van grafeenoxide zal je doen gruwelen

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 61 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: