Dit is het vreemdste deel van de PSYOP. Het is als de ochtend na een kantoorfeest waarop je wakker wordt met een bijna terminale kater en wazige herinneringen dat je een tequila-gevoede pijpbeurt hebt uitgevoerd op Bob van de boekhouding in wat ofwel de receptie van de 9e verdieping was of mogelijk de lobby van je gebouw, terwijl iemand die vaag lijkt op dat grijnzende joch in de postkamer het filmde met zijn telefoon.

Ja, het is de De Ochtend Erna … dat walgelijke refrein dat u hoort is het geluid van miljoenen Covidian Cultisten die op hun knieën in hun genderneutrale badkamers bidden tot de Porseleinen God, schrijft CJ Hopkins.

Het was een hele reis de afgelopen tweeënhalf jaar, maar de orgie van angst en haat is voorbij, de massahysterie raakt uitgewerkt, en de realiteit van de schade die ze hebben aangericht begint onmiskenbaar te worden.

Ontelbare duizenden mensen zijn gedood, ernstig gewond en blijvend gehandicapt, slachtoffers van experimentele “vaccins” die zij niet nodig hadden maar onder dwang moesten nemen. Samenlevingen zijn verscheurd, economieën kreupel gemaakt, instellingen in diskrediet gebracht, democratische beginselen zoals de rechtsstaat en grondwettelijke rechten tot een aanfluiting gemaakt, vrienden en families tegen elkaar opgezet, enzovoort, en het stof is nog niet eens neergedaald. Het zal nog vele jaren duren om de schade te evalueren … of, beter gezegd, om de schade opnieuw te hercontextualiseren, te rationaliseren, te ontkennen en in een geheugenput te stoppen (terwijl tegelijkertijd de fascistische bioveiligheid dystopie wordt “genormaliseerd” die de schade mogelijk maakte).

Dit proces is nu in volle gang. Zoals u de afgelopen maanden ongetwijfeld hebt gemerkt, hebben regeringen, wereldwijde gezondheidsautoriteiten, de bedrijfs- en staatsmedia, de cultuurindustrie en andere belangrijke onderdelen van “Het Nieuwe Normaal Reich” in stilte hun “Covid-beperkingen” afgebouwd, “De Wetenschap” herschreven, de geschiedenis herschreven (d.w.z. de wetenschap en de geschiedenis die zij eerder hadden herschreven), beperkte hangplekken toegestaan, en anderszins de massa’s uit de “noodtoestand” gehaald en in het Nieuwe Normaal gebracht.

Met andere woorden, alles verloopt volgens plan.

Je kunt mensen niet onbeperkt in een staat van volledige hysterie houden. Als je een samenleving radicaal destabiliseert en herstructureert, geef je ze een paar weken, of maanden (of jaren in dit geval) een harde schok en dan laat je ze voorzichtig wennen aan de nieuwe “realiteit”. Die, na systematisch te zijn geterroriseerd, gaslighted, bedreigd en anderszins gekweld voor hoe lang men dat ook met hen deed, ze dankbaar zullen zijn voor alles wat op “normaliteit” lijkt, hoe fascistisch het ook blijkt te zijn.

U moet deze fase, waarin de overgrote meerderheid van de massa’s, na zichzelf gedwongen te hebben te geloven wat men hen wilde laten geloven tijdens de Shock-and-Awe, zichzelf moet dwingen te geloven dat zij nooit geloofden wat men hen toen wilde laten geloven, en te geloven wat men hen nu wil laten geloven, wat meestal volledig in tegenspraak is met wat zij eerder werden gedwongen te geloven (en daadwerkelijk, letterlijk, geloofden) in een wanhopige poging om ze tevreden te houden, zodat ze misschien uiteindelijk zouden stoppen met hen te slaan en hen meedogenloos te gaslighten en te terroriseren.

Nu lijken veel mensen moeite te hebben dit feit te begrijpen of te accepteren, d.w.z. het feit dat mensen in staat zijn zichzelf te dwingen te geloven wat ze moeten geloven om te overleven of in goede staat te blijven in de “normale” samenleving (of van welk sociaal lichaam ze ook lid zijn en afhankelijk zijn om in hun basisbehoeften te voorzien). Niet doen alsof ze geloven, maar letterlijk geloven, zoals religieuze bekeerlingen geloven, zoals wij geloven wat we vandaag geloven dat we tien jaar geleden niet geloofden.

Ik moet zeggen dat ik het nogal verbijsterend vind dat mensen dit feit niet begrijpen en aanvaarden, want dit vermogen is een fundamentele menselijke eigenschap die in de loop van de menselijke geschiedenis steeds opnieuw is gedocumenteerd. Het is geen “theorie” die ik net heb verzonnen. Het is hoe wij sociale cohesie in stand houden. Zo socialiseren wij onze kinderen. Het is hoe legers en universitaire afdelingen werken. Het is een fundamenteel onderdeel van hoe sociale lichamen functioneren; conformiteit wordt beloond en non-conformiteit gestraft. Er is niets nieuws aan dit fenomeen. Mensen conformeren zich al ongeveer vijfduizend jaar aan nieuwe officiële “realiteiten” en laten zichzelf geloven wat ze moeten geloven om daarin te overleven.

Het komt echter zelden voor dat we dit proces zo duidelijk kunnen waarnemen. Het vindt meestal min of meer onzichtbaar plaats binnen de context van het normale dagelijkse leven. Alleen bij plotselinge radicale verschuivingen van de ene “werkelijkheid” naar een andere “werkelijkheid” kunnen we zien hoe mensen zichzelf dwingen te geloven wat zij denken te moeten geloven, of wat hun machthebbers hen opdragen te geloven, om te overleven en te gedijen in de samenleving (bijvoorbeeld bij sekte-indoctrinaties, religieuze bekeringen, het uitbreken van een oorlog, fysieke martelingen of in het kielzog van politieke revoluties).

Dit is wat we sinds maart 2020 zien, geen massahypnose, of massale vormingspsychose, maar de massa’s die zichzelf dwingen om te geloven wat ze voelen dat ze moeten geloven (of door de autoriteiten werden geïnstrueerd om te geloven) om deel te blijven uitmaken van de “normale” samenleving en niet gedemoniseerd te worden door hun regeringen en de media, verbannen door hun vrienden en familie, ontslagen op hun werk, gesegregeerd, gecensureerd, afgeranseld en gearresteerd door de politie, en anderszins gestraft voor non-conformiteit terwijl een nieuwe “werkelijkheid” werd gecreëerd en opgelegd aan samenlevingen over de hele wereld.

En nu verandert hun “werkelijkheid” weer, of “de wetenschap evolueert”, of wat dan ook, en de absurditeiten die zij zichzelf oplegden te geloven worden ontmaskerd als … nou ja, als absurditeiten, en hun fanatieke en vaak fascistische gedrag, zo blijkt, was op helemaal niets gebaseerd.

Velen van hen kan het niet schelen, want hun gedrag was nooit “gebaseerd” op iets anders dan meegaan met de kudde, en dus zijn ze gewoon overgegaan van een fanatieke haat tegen “de ongevaccineerden” naar een fanatieke haat tegen “de Russen”, en het fanatiek steunen van Oekraïense neonazi’s, en het fanatiek doen van wat de Globalisten-marionetten op hun televisies hen opdragen om fanatiek te doen. Een aanzienlijk aantal van hen heeft echter nog genoeg van hun kritisch vermogen behouden dat het heen en weer geslingerd worden van “werkelijkheid” naar “werkelijkheid” hen milde cognitieve dissonantie, en verwarring, en schaamte, of borderline psychose bezorgt.

Geloof het of niet, mijn hart gaat uit naar hen … deze voormalige fanatieke Covidiaanse sekteleden die wilden dat ik werd afgezonderd van de samenleving, het zwijgen werd opgelegd en werd opgesloten in een interneringskamp. Ik kan het hen niet gemakkelijker maken door te doen alsof zij niet deden wat zij deden (en in te veel gevallen nog steeds actief doen), of te doen alsof zij gehypnotiseerd waren, of in een andere veranderde bewustzijnstoestand verkeerden, terwijl zij deden wat zij de afgelopen tweeënhalf jaar deden, maar stelt u zich eens voor hoe zij zich moeten voelen nu het feest eindelijk voorbij is en de brute ochtend erna is aangebroken.

Stel u voor dat u zich in dit late stadium realiseert dat alles wat u geloofde, dacht en zei, de onmetelijke schade die u mensen en de samenleving hebt berokkend, nooit over een pandemie ging, maar altijd over het conditioneren van de massa’s om te reageren op angst, dwang en controle als een of ander wereldwijd Pavloviaans gedragsexperiment. Of neem het aan van actrice Jennifer Gibson …

En nu komt het echt misselijkmakende deel, het deel waarin de Nieuwe Normaal-autoriteiten toegeven dat ze “overreageerden”, en dat er “fouten werden gemaakt”, en dat ze het ten zeerste betreuren dat ze nodeloos vele mensen hebben vermoord en ernstig verwond, en talloze kinderen psychisch hebben verminkt, en per ongeluk de hele wereldeconomie volledig hebben gedestabiliseerd en geherstructureerd, en in een lang stuk in The New Yorker uitleggen dat het ze spijt, maar dat ze toen dronken waren, en zweren dat ze het nooit meer zullen doen.

U herinnert zich dit deel uit 2004 na de invasie en bezetting van Irak, toen de foto’s van Abu Ghraib werden gepubliceerd, en de Amerikaanse massa’s die luidkeels met Amerikaanse vlaggen zwaaiden en mensen “ragheads” en “sand niggers” noemden, zichzelf en hun oorlogsmisdaden onder ogen moesten zien.

U herinnert zich hoe de Amerikanen met hun schaamte omgingen. Dat klopt, ze herverkozen George Bush en gingen door met het vermoorden en martelen van Irakezen, Afghanen en andere bruine mensen, en met het toeteren en schreeuwen van “wij zijn nummer één” en het zwaaien met Amerikaanse vlaggen.

Zie je, een andere fundamentele menselijke eigenschap (naast ons vermogen om onszelf te dwingen te geloven wat we moeten geloven om te overleven en te gedijen in de samenleving) is dat we niet erg goed omgaan met schaamte. Wij hebben de neiging die te onderdrukken en reageren agressief op iedereen die ons probeert te dwingen die schaamte onder ogen te zien. Als u me niet gelooft, vraag het dan aan iedereen die u kent die in een gewelddadige relatie heeft gezeten (of nog steeds zit). Vraag hen hoe hun misbruiker reageert als hij probeert hem verantwoordelijkheid te laten nemen voor zijn misbruikende gedrag.

Ik kan u niet precies vertellen wat er de komende maanden gaat gebeuren, maar ik zei u in januari al dat er gejammer en geknars van tanden zou komen, en gejammer en geknars van tanden is er geweest, en er zal zeker nog veel meer van komen … en waarschijnlijk niet alleen gejammer en geknars. Dit is nog maar het begin van de Ochtend Erna. Ik heb het gevoel dat we nog niets gezien hebben.


Copyright © 2021 door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

De laatste dagen van de Covid Sekteleden

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 5 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: