Foto: Thierry Baudet (Videostill YouTube/Forum voor Democratie)

Help ons door deze informatie met je vrienden op je social media te delen!

Ministers Kuipers en Van Gennip doen aangifte tegen FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. Hij plaatste op Twitter een bewerkte foto van de bewindslieden waarop het lijkt of zij de nazivlag hijsen. Zorgminister Kuipers zei dat ‘er een duidelijke grens is overschreden’.

Op de oorspronkelijke foto is te zien dat ze de zogeheten SDG-vlag hijsen, een vlag met daarop de Duurzame Ontwikkelingsdoelstellingen van de VN. Van Houwelingen stelt dat de uitvoering van deze doelen ertoe leidt dat we geleidelijk onder mondiaal technocratisch gezag zullen worden gesteld.

Premier Rutte zei in zijn wekelijkse persconferentie dat hij de aangifte ‘volledig’ snapt. Hij steunt ‘wat zij nu juridisch doen’.

Zorgwekkend

“Wat je ook van de tweet vindt: dit is zorgwekkend,” reageert Tweede Kamerlid Gideon van Meijeren (FVD). “Twee leden van de regering willen hulp van de rechter (door de regering benoemd!) om een Kamerlid (en politiek tegenstander) de mond te snoeren.”

“Politieke meningsverschillen horen thuis in het debat, niet voor de rechter!” benadrukt Van Meijeren.

Journalist Joost Niemoller schrijft: “Het is officieel. Het kabinet is van suiker. Op de oppositie is het vrij schieten.”

(Video verwijderd? Klik hier…)

Slechte dag voor de democratie

FVD-voorman Thierry Baudet spreekt in een videoboodschap van ‘een slechte dag voor de democratie’. “Ze willen nu ook strafrechtelijk Kamerleden van de oppositie de mond gaan snoeren, tot de orde gaan roepen, gaan bestraffen wegens het bekritiseren van het beleid,” zegt Baudet.

“Wij betreuren dat, maar als zij deze weg kiezen, dan gaan wij het ook doen,” kondigt hij aan. “Dus wij gaan Kaag aanklagen omdat zij niet alleen smaad, maar ook laster heeft gebezigd toen zij buiten de Kamer zei dat ik zou spreken namens een dictator, namens Poetin.”

Zij zijn begonnen

“We gaan Jan Paternotte aanklagen als hij ons voor nazi’s en fascisten heeft uitgemaakt. We gaan gewoon iedereen voor de rechter dagen. Als zij het mogen doen, dan doen wij het ook. Dat is niet onze keuze. Zij zijn begonnen,” zegt Baudet.

“Dus er gaat iets heel interessants gebeuren: we gaan elkaar wederzijds in de rechtbank aanklagen. See you in court,” aldus Baudet.

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 30 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: