Help mee door dit artikel met kennissen op je social netwerk te delen!

Juridisch adviseur Karim Aachboun werkte naar eigen zeggen jarenlang voor premier Rutte op gevoelige zware dossiers binnen het bedrijfsleven. Na de ‘vele blunders’ van Rutte in de hoofdpijndossiers heeft hij besloten de radiostilte over zijn rol voor de premier te verbreken.

Hij heeft de banden per direct beëindigd en daarnaast heeft hij zijn VVD-lidmaatschap opgezegd, laat hij weten op Twitter en LinkedIn. Bij de hoofdpijndossiers moet worden gedacht aan de toeslagenaffaire, de ‘stikstofcrisis’ en de Groningse gaswinningscrisis.

“De handelswijze van premier Rutte is zodanig onaanvaardbaar en onrechtmatig dat zijn positie als premier volstrekt onhoudbaar is geworden,” schrijft Aachboun. Namens zijn cliënten zal hij een procedure starten tegen Rutte.

Wordt Rutte nu ten val gebracht?

Op 4 oktober publiceert hij zijn brief aan Rutte online. Daarin maakt hij meer details bekend en staat wat nu van de premier verwacht wordt.

“Dit kan nog wel eens interessant worden,” reageert journalist Annelies Strikkers. Advocaat Hester Bais vraagt zich af: “Is zijn account gehackt of wordt Rutte nu ten val gebracht?”

Die durft

“Interessant. Goede ontwikkeling,” zegt regisseur Dick Maas. Journalist Joost Niemoller vraagt: “Die durft. Volgen er meer?”

Financieel deskundige Ab Flipse schrijft: “De VVD – lees het kabinet, lees Rutte – piept en kraakt in al zijn voegen onder het gewicht van alle leugens, halve waarheden en beerputten die dreigen geopend te worden.”

5
22
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 82 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: