De tijden veranderen! Weet u nog dat wij zeiden dat het shedding (uitscheiden) van vaccins echt bestaat en dat borstvoeding na vaccinatie gevaarlijk is? Onze waarschuwingen werden afgedaan als “desinformatie” en wij werden afgeschilderd als onwetende, wetenschap ontkennende gekken, schrijft Igor Chudov.

Welnu, het Journal of American Medical Association heeft nu een letter gepubliceerd die onomstotelijk bewijst dat mRNA-vaccin shedding echt bestaat! Het mRNA-vaccin wordt inderdaad uitgescheiden in moedermelk en beïnvloedt de baby’s die deze melk krijgen.

Deze letter bevat laboratoriumresultaten die bewijzen dat de bezorgdheid van de zogenaamde “antivaxxers” volledig terecht was!

De JAMA letter is heel eenvoudig. Wetenschappers selecteerden 11 vrouwen die borstvoeding gaven en die tijdens de borstvoeding vaccins van Pfizer (6 vrouwen) of Moderna (5 vrouwen) kregen.

Na de vaccinatie werd de moedermelk geanalyseerd op de aanwezigheid van mRNA nanodeeltjes. Niet verrassend waren 7 monsters POSITIEF voor de aanwezigheid van mRNA.

De auteurs wijzen er ook op dat de beloften van mRNA-vaccins dat “het vaccin in de schouder blijft” leugens waren. Het vaccin reisde naar de borsten en werd overgedragen in de moedermelk.

Deze gegevens tonen voor het eerst voor zover wij weten de biodistributie aan van het mRNA van het COVID-19-vaccin naar borstcellen en het potentiële vermogen van weefsel-EV’s om het mRNA van het vaccin te verpakken dat naar verre cellen kan worden getransporteerd.

Er is weinig gerapporteerd over biodistributie en lokalisatie van lipide nanodeeltjes in menselijke weefsels na COVID-19 mRNA vaccinatie.

Desondanks zeggen de auteurs het volgende, mogelijk om hun letter langs de censoren van JAMA te krijgen:

De sporadische aanwezigheid en sporenhoeveelheden van COVID-19 vaccin mRNA gedetecteerd in EBM suggereren dat borstvoeding na COVID-19 mRNA vaccinatie veilig is, vooral na 48 uur na vaccinatie.

Uw eerste lezing van bovenstaande zin zou kunnen suggereren dat de auteurs zeiden “COVID-19 mRNA-vaccinatie is veilig”. Maar het is onheilspellend gekwalificeerd met “vooral na 48 uur na vaccinatie”, wat duidelijk betekent dat borstvoeding 48 uur na vaccinatie NIET veilig is.

Het is triest dat onderzoekers dingen moeten zeggen (het is veilig en effectief) die in tegenspraak zijn met de duidelijke betekenis van dit stuk (vrouwen geven nanodeeltjes af aan hun zuigelingen). Onze vriend Modern Discontent plaatste onlangs een geweldige gids over het lezen van wetenschappelijke artikelen, waarin hij ook betreurde hoe artikelconclusies vaak in tegenspraak zijn met artikelgegevens. Dit artikel is daar een perfect voorbeeld van, en er zijn nog veel meer van zulke voorbeelden in de Covid-wereld.

Daarom is aandacht voor wat er in het artikel staat van het grootste belang.

Sterk uiteenlopende concentraties van mRNA maken het MEER gevaarlijk

Kijk eens naar deze grafiek met de concentraties van mRNA in melk. De slechtste concentratie was ZEVEN KEER de laagste concentratie. Dit betekent dat in een grotere steekproef van vrouwen het verschil tussen de hoogste en laagste waarden waarschijnlijk nog groter zou zijn.

Wat is de dodelijke concentratie mRNA die de dood van een zuigeling zou hebben kunnen veroorzaken in de Pfizer proef (zie hieronder)? Niemand weet het en het kan de FDA niet schelen.

Dood kind

Vertrouwelijke Pfizer-documenten, die de FDA 75 jaar lang voor ons verborgen wilde houden, tonen een geval van een zuigeling, die waarschijnlijk werd gedood door mRNA-nanodeeltjes die door een pas gevaccineerde moeder werden uitgescheiden.

Pfizer Confidential: 1 kind DOOD versus 1 geslaagde geboorte
Hat tip naar Claus L die me eraan herinnerde dat er nieuwe Pfizer documenten zijn vrijgegeven. Samenvatting: Slechts twee geboortes werden geregistreerd, één was succesvol en de andere resulteerde in de dood van het kind. Borstvoeding heeft inderdaad invloed op zuigelingen en bewijst dat het uitscheiden van mRNA-vaccins door moeders die borstvoeding geven… Lees meer

De “neonatale dood” en tal van andere neonatale problemen bij zuigelingen die zijn blootgesteld aan de moedermelk van gevaccineerde moeders worden besproken in mijn artikel hierboven.

Ze logen tegen ons

Weet u nog hoe ons werd verzekerd dat “vaccins veilig zijn voor moeders”?

KLIK VOOR GROOT

Het blijkt dat ze niet alleen NIET veilig zijn, maar ook dat de factcheckers en autoriteiten ronduit liegen over die veiligheid, omdat ze angstvallig vermijden gegevens te verzamelen die de veiligheid kunnen verifiëren! Ze negeerden ook de eigen rapporten van Pfizer over 17 neonatale problemen en wilden dat 75 jaar lang verbergen.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

SHEDDING DOSSIER

Blijf uit de buurt van de gevaccineerden, het is officieel, van Pfizer’s eigen documenten

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 3 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: