Foto: Olifant bij het Lareb (Videostill Facebook/LNN)

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

In het kader van de Week van de Vaccinatieschade is op maandag een bezoek gebracht aan Bijwerkingencentrum Lareb in Den Bosch. Frank Ruesink probeerde bij het Lareb de nieuwe editie van De Andere Krant aan te bieden, waarin negen interviews staan met slachtoffers van vaccinatieschade, maar niemand wilde hem ontvangen of te woord staan.

“Ze zou op zoek gaan naar iemand die ons te woord gaat staan en nu is er stilte,” zei Ruesink tegenover Ongehoord Nederland. “Misschien is dat ook wel een beetje tekenend. Stilte en dat mensen die schade hebben ondervonden in de kou gezet worden.”

(Video verwijderd? Klik hier…)

Olifant

Het doel van de Week van de Vaccinatieschade is om het onderwerp bespreekbaar te maken en de slachtoffers een gezicht te geven. Hun klachten worden nauwelijks serieus genomen en de aantallen gebagatelliseerd.

Een metershoge opblaasolifant moest duidelijk maken dat de olifant in de kamer nu eindelijk besproken moet worden. Aanstaande donderdag is de olifant te zien bij de Tweede Kamer in Den Haag.

Initiatiefnemer Koen Verhagen zei tegen Rick Kuitems van LNN dat er inmiddels ruim 229.000 meldingen van bijwerkingen zijn gedaan na coronavaccinatie en dat je al wekenlang een oversterfte ziet in Nederland.

Leven geruïneerd

“Omdat het ministerie van VWS geen geanonimiseerde data beschikbaar wil stellen, kunnen we ook niet uitsluiten dat het aan die vaccins ligt,” aldus Verhagen.

Over de slachtoffers van vaccinatieschade zei hij: “Het leven van die mensen is echt geruïneerd. Ze krijgen gewoon geen gehoor, ze worden niet serieus genomen door huisartsen. Bij instanties worden ze van het kastje naar de muur gestuurd. Ze merken ook in familie- en vriendenkring dat het onderwerp niet bespreekbaar is. Het is echt de olifant in de kamer.”

Volgens Verhagen moet de prikcampagne onmiddellijk worden gestaakt in afwachting van een onderzoek naar de veiligheid van de vaccins.

5
7
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 17 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: