Help door deze informatie met anderen op je social media te delen!

Vrijdag hees zorgminister Ernst Kuipers samen met minister Karien van Gennip de SDG-vlag. “Een gezonde en leefbare planeet voor iedereen, daar kunnen we als ministerie én zorgsector samen aan werken. Daarom moeten we de Sustainable Development Goals in 2030 halen,” schreef Kuipers.

Hij voegde toe dat de CO2-uitstoot in de zorg omlaag moet en dat hij daarom als ministerie samen met zorgpartijen werkt aan verduurzaming van de zorg.

De minister kreeg veel kritiek. “Deze vlag is het symbool van bezetting. We zijn in oorlog met supranationale, ondemocratische krachten,” twitterde Patrick Savalle.

De façade en de werkelijkheid

“Ze hijsen de Great Reset-vlag, dat doen Nederlandse ministers namelijk graag,” zei FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen. In Geleen werd gedemonstreerd tegen de SDG-vlaggendag. “Helden!” reageerde Van Houwelingen.

Het Kamerlid deelde de foto waarop Kuipers de Great Reset-vlag hijst en zette daarnaast een foto van een nazivlag. “De façade en de werkelijkheid,” schreef Van Houwelingen erbij, tot woede van Kamerlid Nilüfer Gündogan.

Aangifte

“Hardcore fascisten grijpen iedere gelegenheid voor de hakenkruis (sic) aan. Hopelijk mag je dit aan de rechter uitleggen. Zum kotzen,” aldus Gündogan, die in juli nog aangifte deed tegen Gideon van Meijeren (FVD) wegens ‘opruiing en aanzetten tot geweld’.

Van Meijeren beet haar toen toe: “Dat je daar nog tijd voor kunt vrijmaken, ondanks dat je al maandenlang druk bent met het (tevergeefs) ‘ordenen van je gedachten’. Doe vooral aangifte, maar houd er rekening mee dat de politie mogelijk haar handen vol heeft aan meldingen van aanranding en (seksuele) intimidatie.”

4.9
12
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 26 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: