Help mee door deze info met iederen die je kent op je social netwerk te delen!

Van 23 tot 30 september besteden diverse media aandacht aan het onderwerp vaccinatieschade. Bij bijwerkingencentrum Lareb zijn inmiddels meer dan 229.000 meldingen van bijwerkingen na coronavaccinatie binnengekomen.

De Andere Krant sprak met de 44-jarige Iris, die zich twee keer liet vaccineren met Pfizer. Ze kreeg na de eerste prik last van wazig zien en restless legs. Na de tweede vaccinatie ging het snel mis: geheugenverlies, spasmen, vasculaties (trillende spieren), stotteren, spierpijn, gewrichtspijn, geen controle over haar blaas, hoofdpijn, wazig zien, diarree, hersenmist, concentratieproblemen, geheugenverlies, duizeligheid, slapeloosheid, moeheid.

Geen reactie. Van niemand

Haar teennagels vielen uit, een gevoel van mieren over haar huid en breinaalden op allerlei plekken in haar lichaam, de hele linkerkant van haar lichaam viel uit, haar coördinatievermogen was weg, krachtverlies, tintelingen in haar ledematen, smaak en geur waren weg, gewichtsverlies, geen gevoel meer tijdens seks, nachtmerries, nachtzweten, onregelmatig ongesteld, heel snel overprikkeld.

Ze schreef iedereen uit de Tweede en Eerste Kamer aan, ook Hugo de Jonge en Ernst Kuipers. Ze kreeg geen reactie. Van niemand. “Ik had mijn hoop een beetje op Pieter Omtzigt gevestigd, maar ook van hem niks,” aldus Iris.

Aangeklaagd

Van het ministerie van VWS kreeg ze te horen dat ze maar een rechtszaak moest aanspannen. Het Lareb vond haar vragen ‘schofferend’ en gaf geen antwoord. Ze had de diagnose van haar neuroloog meegestuurd, want die zag ze niet terug in de lijst met bijwerkingen op de website van het Lareb. In een telefoongesprek, dat ze heeft opgenomen, kreeg ze te horen dat het Lareb niet de diagnose noteert, maar de symptomen. Als je gordelroos krijgt, schrijft het Lareb op: jeuk, roodheid, irritatie.

Iris zette het telefoongesprek met Lareb online, waarna ze gemaand werd dit onmiddellijk te verwijderen, omdat ze anders zou worden aangeklaagd.

5
21
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 53 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: