Help door deze info met vrienden op je social media te delen!

Eind 2020 had het ministerie van VWS de volgende slagzin bedacht: “Een vaccinatie tegen het coronavirus beschermt uzelf, maar ook uw familie, vrienden, collega’s en de kwetsbare mensen om u heen.”

De zin werd voorgelegd aan het RIVM, dat terugschreef: “Dat klopt in feite niet.” Volgens de medewerker van het instituut is niet bewezen dat het ook verspreiding voorkomt. “Wij mogen dit vanuit het RIVM dan ook niet zo zeggen.” Het ministerie negeerde de uitspraken van het RIVM.

Uit vrijgegeven Wob-documenten die zijn opgediept door data-analist Cees van den Bos blijkt dat dit begin december 2020 al bij het RIVM bekend was.

Met volksgezondheid heeft dit helemaal niets te maken

Zo schreef een medewerker van het RIVM op 9 december in een e-mail: “Het is nog onvoldoende/niet bekend of het vaccin ook voorkomt dat je drager bent van het virus, zonder symptomen, dus daarmee weet je ook niet of je transmissie naar anderen voorkomt. Of dat je door vaccinatie bijvoorbeeld alleen mild ziek wordt, maar wel degelijk besmettelijk bent voor de omgeving. Mijns inziens kun je dus niet toevoegen dat je beschermd bent voor anderen.”

“Dus het ministerie wist al voor de start van de vaccinaties dat het transmissie niet kon voorkomen,” zegt analist Frisander Lahr. “Ondanks deze kennis wordt negen maanden later toch het coronatoegangsbewijs ingevoerd.”

“Met volksgezondheid heeft dit helemaal niets te maken,” concludeert Lahr.

Zoete koek

“Rutte heeft lang volgehouden: ‘Als je ook als gevaccineerde besmettelijk bent, stoppen we met de coronapas’,” merkt medisch socioloog en verpleegkundige Hugo van der Wedden op. “Nederlanders slikten het als zoete koek en geen journalist die terugblikt op de woorden en de houding van het kabinet.”

5
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 61 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: