Gouverneur Gavin Newsom van Californië heeft zojuist nieuwe wetgeving ondertekend waardoor dode lichamen in de hele staat mogen worden gecomposteerd in plaats van begraven of gecremeerd, schrijft Ethan Huff.

Tot nu toe stond de Golden State, net als de meeste staten en de rest van de wereld, alleen het begraven of verbranden van overleden menselijke resten toe. Nu is er de mogelijkheid om van dode mensen meststof voor de bodem te maken. (Gerelateerd: De staat Washington legaliseerde het composteren van mensen in 2019).

Assembly Bill 351 staat expliciet “natuurlijke organische reductie” (NOR) toe, zoals ze het noemen, vanaf 2027. Tot die tijd moeten dode lichamen in Californië nog steeds begraven of gecremeerd worden.

Het NOR-proces houdt in dat menselijke resten in een herbruikbare container worden gestopt en met houtsnippers worden omgeven, zodat ze kunnen luchten om microbiële en bacteriële groei te bevorderen. Na ongeveer een maand is er alleen nog “aarde” over.

Zoals gewoonlijk is het excuus voor de noodzaak om overleden mensen in Soylent Green te veranderen dat de door “opwarming” geplaagde planeet schade ondervindt van begraving en crematie.

“In tegenstelling tot crematie vermijdt het proces de verbranding van fossiele brandstoffen en de uitstoot van koolmonoxide,” beweert de San Francisco Gate. “National Geographic schat dat crematies in de VS alleen al ongeveer 360.000 ton kooldioxide per jaar uitstoten.”

Corrupt parlementslid Cristina Garcia achter wetgeving over menselijke compostering (naast vele andere controversiële wetsvoorstellen)

Een ander excuus is dat de Covid-19 plandemie problemen met de bestaande wetten blootlegde, omdat begrafenisondernemingen overstelpt werden met lijken die een van de twee andere verwijderingsopties nodig hadden.

“AB 351 biedt inwoners van Californië een extra optie die milieuvriendelijker is en hen een andere keuze biedt voor een begrafenis”, aldus parlementslid Cristina Garcia, die het idee steunt dat cremeren en begraven het klimaat schaadt.

“Met klimaatverandering en zeespiegelstijging als zeer reële bedreigingen voor ons milieu, is dit een alternatieve methode van laatste wilsbeschikking die niet bijdraagt aan emissies in onze atmosfeer.”

In een tweet suggereerde Garcia dat het cremeren of begraven van mensen bijdraagt aan “wildbranden, extreme droogte, (en) record hittegolven”.

“… klimaatverandering is echt en we moeten alles doen wat we kunnen om de uitstoot van methaan en CO2 te verminderen,” voegde ze eraan toe, terwijl ze deed alsof ze wist waar ze het over had.

Garcia heeft in Californië een behoorlijke reputatie voor het opdringen van elke vorm van bizarre, anti-wetenschappelijke, anti-blanke, anti-fatsoenlijke wetgeving aan de samenleving. Zij zat achter het beruchte “niet-binaire gangpad” van Target; zij bedacht tenminste gedeeltelijk de uitdrukking “period poverty”; en zij staat bekend als een van de meest corrupte leden van het Californische parlement.

“Nadat ze in 2018 zogenaamd de hele #MeToo in de Californische Assemblee voorstond, werd ze beschuldigd van seksuele intimidatie, samen met het maken van racistische opmerkingen,” meldt Red State verder.

“Een heel pakket, en helemaal in lijn met het gezicht van de Democratische supermeerderheid.”

Garcia is afkomstig uit het 58e district van Californië, gelegen tussen South Gate en Santa Fe Springs in het Los Angeles-gebied van Zuid-Californië. Red State’s Jennifer Oliver O’Connell beschrijft dit specifieke gebied als zijnde:

“… deel van de beruchte corridor van corruptie – verkozen ambtenaren en bureaucraten binnen de openbare nutsbedrijven maken er een kunst van om de belastingbetaler te verkrachten terwijl ze hun nest vullen.”

“Wedden dat als we de financiële gegevens doorspitten van Recompense, of welk bedrijf dan ook dat dit nieuwe project gaat uitvoeren, we waarschijnlijk de vuile handen van Garcia zullen vinden?”

In Colorado mag menselijke gecomposteerde “grond” wettelijk niet worden gebruikt om voedsel voor menselijke consumptie te verbouwen – maar wel voor dieren. In Californië verbiedt AB 351 niet expliciet de verkoop van menselijk gecomposteerde grond voor het verbouwen van voedsel voor menselijke consumptie.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

VS-staten maken vaccin-vermoorde mensen vloeibaar en strooien hun vleesslijm over voedselgewassen als “meststof”

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 14 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: