De wonderbaarlijke auteur en onderzoeker Antony Sutton (1925-2002) schreef over verborgen mannen achter gedenkwaardige gebeurtenissen. In 1999 schreef Kris Millegan, onderzoeker en hoofd van uitgeverij TrineDay:

“Antony C. Sutton, 74 jaar, werd vervolgd maar nooit aangeklaagd voor zijn onderzoek en de daaropvolgende publicatie van zijn bevindingen. Zijn mainstream carrière werd verbrijzeld door zijn toewijding om de waarheid aan het licht te brengen. In 1968 werd zijn Western Technology and Soviet Economic Development gepubliceerd door het Hoover Institute van de Stanford University. Sutton liet zien hoe de technologische en productiebasis van de Sovjetstaat, die zich toen bezighield met het leveren van wapens en voorraden aan de Noord-Vietnamezen om Amerikaanse soldaten te doden en te verwonden, werd gebouwd door Amerikaanse bedrijven en grotendeels werd betaald door de Amerikaanse belastingbetaler. Van hun grootste staal- en ijzerfabriek tot apparatuur voor de automobielindustrie, precisiekogellagers en computers, in feite was het merendeel van de grote industriële ondernemingen van de Sovjet-Unie gebouwd met hulp of technische bijstand van de Verenigde Staten.”

Hier volgt een veelzeggend citaat van Antony Sutton uit zijn boek The Best Enemy Money Can Buy (1986):

“Door gebruik te maken van data van Russische oorsprong is het mogelijk een nauwkeurige analyse te maken van de herkomst van deze apparatuur. Het bleek dat alle voornaamste diesel- en stoomturbinevoortstuwingssystemen van de zesennegentig Sovjetschepen op de Haiphong-bevoorradingsroute [naar de Noord-Vietnamezen] die konden worden geïdentificeerd (d.w.z. vierentachtig van de zesennegentig) hun oorsprong vonden in het ontwerp of de bouw buiten de USSR. We kunnen dus concluderen dat als de ministeries van Buitenlandse Zaken en Handel [van de VS] in de jaren 1950 en 1960 de door het Congres in 1949 aangenomen wetgeving consequent hadden gehandhaafd, de Sovjets niet in staat zouden zijn geweest de Vietnamese oorlog te bevoorraden – en er vandaag 50.000 Amerikanen en talloze Vietnamezen meer in leven zouden zijn.”

“Wie waren de regeringsfunctionarissen die verantwoordelijk waren voor deze overdracht van bekende militaire technologie? Het concept kwam oorspronkelijk van de nationale veiligheidsadviseur Henry Kissinger, die naar verluidt president Nixon overtuigde van het idee dat het geven van militaire technologie aan de Sovjets hun wereldwijde territoriale ambities zou temperen. Hoe Henry tot deze gigantische non sequitur kwam is niet bekend. Het volstaat te vermelden dat hij aanzienlijke bezorgdheid wekte over zijn beweegredenen. Niet in de laatste plaats omdat Henry sinds 1958 een betaalde medewerker van de Rockefellers was en voorzitter was van het Internationale Adviescomité van de Chase Manhattan Bank, een Rockefeller concern.”

Als u denkt dat dergelijke verraderlijke acties nooit kunnen hebben plaatsgevonden, wijs ik u op een andere onderzoeker, Charles Higham, en zijn klassieker uit 1983, Trading with the Enemy, schrijft Jon Rappoport.

Higham concentreert zich op de Tweede Wereldoorlog. De mannen achter het gordijn die Higham ontmaskerde behoren tot dezelfde basisgroep die Antony Sutton ontmaskerde.

Higham, Handel met de Vijand:

“Wat zou er gebeurd zijn als miljoenen Amerikaanse en Britse mensen, worstelend met bonnen en rijen bij de benzinestations, hadden vernomen dat in 1942 Standard Oil of New Jersey [onderdeel van het Rockefeller-imperium] managers de brandstof van de vijand [Duitsland] verscheepten via het neutrale Zwitserland en dat de vijand geallieerde brandstof verscheepte? Stel dat het publiek had ontdekt dat de Chase Bank in het door de nazi’s bezette Parijs na Pearl Harbor voor miljoenen dollars zaken deed met de vijand, met volledige kennis van het hoofdkantoor in Manhattan [onder andere de familie Rockefeller?] Of dat Ford vrachtwagens bouwde voor de Duitse bezettingstroepen in Frankrijk met toestemming van Dearborn, Michigan? Of dat kolonel Sosthenes Behn, het hoofd van het internationale Amerikaanse telefoonconglomeraat ITT, tijdens de oorlog van New York naar Madrid naar Bern vloog om Hitlers communicatiesystemen en de robotbommen die Londen verwoestten te helpen verbeteren? Of dat ITT de FockeWulfs bouwde die bommen wierpen op Britse en Amerikaanse troepen? Of dat cruciale kogellagers werden verscheept naar nazi-geassocieerde klanten in Latijns-Amerika met de collusie van de vice-voorzitter van de U.S. War Production Board in samenwerking met de neef van Goering in Philadelphia toen de Amerikaanse troepen er een wanhopig tekort aan hadden? Of dat dergelijke afspraken in Washington bekend waren en niet werden gesanctioneerd ofwel opzettelijk werden genegeerd?”

Begrijpt u het al?

Oorlog, waar is die goed voor? Met dezelfde elites die beide kanten steunen, is het goed voor de zaken. Het is goed voor het creëren van chaos en vernietiging. Het is goed voor het lanceren van nieuwe wereldwijde organisaties, in de nasleep; organisaties die een niveau van controle en bereik uitoefenen dat voorheen niet bestond. Het is goed voor het lanceren van organisaties zoals de Verenigde Naties en de Europese Unie en de Wereldhandelsorganisatie – gewijd aan Globalisme, dat op zijn beurt gewijd is aan geplande samenleving, waarin het individu wordt geminimaliseerd en de groep Alles is.

Vrijheid wordt gedergradeerd; en overheersing door enkelen over velen wordt geprezen als vrede in onze tijd.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

GREAT RESET DOSSIER

De globalisten zijn de moordfase van de Grote Reset ingegaan; Herinnert u zich de bevolkingsvoorspelling van Deagel nog? Het is nu volkomen logisch

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 48 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: