Foto: Rob Elens (Videostill Odysee/Potkaars podcast)

Help ons door deze info met je kennissen op je social media te delen!

Huisarts Rob Elens moet vandaag om 14.00 uur voor het medisch tuchtcollege verschijnen. Waarom? Hij schreef coronapatiënten ‘een verboden middel’ voor. Ook ‘weigerde’ hij mensen te vaccineren als ze geen geïnformeerde toestemming gaven.

De Inspectie Gezondheidszorg en Jeugd (IGJ) heeft een aantal klachten ingediend tegen de huisarts, die patiënten succesvol behandelde met hydroxychloroquine in combinatie met zink. Dat mocht niet van de inspectie.

De inspectie nam ook aanstoot aan een brief die Elens had opgesteld, waarin hij patiënten wees op de gevaren van het AstraZeneca-vaccin tegen corona.

Doodziek

De huisarts krijgt veel steun. “Eén van de weinige artsen die zich aan zijn eed hield,” reageert Viruswaarheid-voorman Willem Engel. “Door ivermectine en hydroxychloroquine heeft hij levens gered. Dat hij zich moet verantwoorden voor een tuchtcollege laat wel zien dat het medisch systeem doodziek is.”

FVD-voorman Thierry Baudet schrijft op Twitter: “Honderd procent steun voor Rob Elens. Integere en deskundige arts die het coronabedrog als één van de eersten ontmaskerde en als één van de zéér weinigen zijn ambtseed daadwerkelijk gestand deed door hydroxychloroquine en ivermectine te geven aan mensen die covid hadden, waardoor ze vrijwel direct beter werden.”

“Zij deden meer dan onze regering tegen corona: mensen werden gewoon genezen,” stelt datawetenschapper Henk Leerssen. Wetenschapper Marc Jacobs voegt toe: “Ik geloof dat informed consent dus verleden tijd is.”

Stél je voor dat Covid-19 genezen zou worden

“Rob Elens is een zeldzame held,” zegt filosoof Adriaan Beenen. “Laten we om hem heen gaan staan.”

Huisarts Els van Veen noemt corona een ‘verdienmodel voor politici’ en is van mening dat de inspectie zich als Inquisitie heeft laten gebruiken. “En dan huisartsen zoals Rob Elens verketteren, ‘op hun vestje spugen’ en de inspectie op hen afsturen, als ze in overleg met de patiënt medicijnen voorschreven. Want stél je voor dat Covid-19 genezen zou worden.”

Uit vrijgegeven Wob-documenten is gebleken dat ministers De Jonge en Van Ark achter huisartsen als Rob Elens aanzaten.

4.8
29
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 136 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: