De recente “gedeeltelijke mobilisatie” van Rusland zal 300.000 militaire reservisten oproepen die de komende maanden zullen worden getraind en ingezet in het lopende conflict met Oekraïne. Het is nu algemeen bekend – hoewel westerse landen het overduidelijke blijven ontkennen – dat de militaire offensieven van Oekraïne worden geleid door NAVO-troepen, met gebruikmaking van NAVO-satellieten, training en uitrusting. In wezen vecht Rusland al tegen de NAVO in een continentale oorlog, en Rusland beseft dat de westerse landen geen genoegen zullen nemen met minder dan de volledige vernietiging van Rusland als soevereine natie, schrijft Mike Adams.

Naar verluidt stemmen vier republieken in de Donbass-regio over een referendum om officieel deel uit te maken van Rusland. De Oekraïense regering dreigt met gevangenisstraffen tot vijf jaar voor iedereen die zelfs maar stemt bij deze verkiezingen, wat bewijst dat Oekraïne geen enkele belangstelling heeft voor democratie of zelfbeschikking van het volk. Toch vinden deze verkiezingen plaats, en het is zeer waarschijnlijk dat deze republieken zich bij Rusland zullen aansluiten, waardoor ze deel gaan uitmaken van Russisch grondgebied.

Zodra dat is vastgesteld, zal Rusland elke aanval op die nieuw toegetreden regio’s (die natuurlijk ooit deel uitmaakten van de Sovjet-Unie, en waar de meeste mensen etnische Russen zijn die Russisch spreken en die eigenlijk bij Rusland willen horen) beschouwen als een aanval op Rusland zelf. Dergelijke aanvallen kunnen een defensieve reactie van Rusland uitlokken, en die defensieve reactie kan elk type wapen omvatten dat beschikbaar is voor de nationale defensie van Rusland, inclusief kernwapens, herinnerde Poetin de wereld er onlangs aan.

Westerse media en landen proberen een first strike nucleaire holocaust uit te lokken

Westerse media, die nu nog heftiger liegen dan Pravda ooit deed, beweren dat dit Poetin is die dreigt met het eerste gebruik van kernwapens. Dat is natuurlijk een leugen, maar het is een handige leugen die door de westerse media wordt gebruikt om op te roepen tot een westerse preventieve nucleaire aanval op Rusland om “de agressie van Rusland” te stoppen.

Dit is een zeer gevaarlijke ontwikkeling, want als Rusland dergelijke dreigementen serieus neemt, zou de klassieke speltheorie vereisen dat Poetin als eerste toeslaat, om de verwachte preventieve aanval van het Westen te voorkomen. We bevinden ons dus in een snel escalerende feedback loop die zou kunnen eindigen in een nucleaire ramp, vooral gezien het feit dat het Biden-regime actief lijkt te proberen de Derde Wereldoorlog te starten vóór de tussentijdse verkiezingen, waardoor hij een nationale oorlogsvoering kan afkondigen en kan proberen de afstraffing van de stembus die de Democraten zeker zullen krijgen als de verkiezingen plaatsvinden, uit te stellen.

Erger nog, terwijl Poetin rationeel lijkt te handelen vanuit zijn eigen nationale eigenbelang, gedragen westerse leiders zich als psychopaten die volledig losstaan van rede en werkelijkheid. Zij erkennen niet eens dat hun eigen economische sancties tegen Rusland de catastrofale economische ellende en energiecrisis hebben ontketend waarmee West-Europa binnenkort wordt geconfronteerd (met massale hongersnood en een industriële ineenstorting die spoedig zullen volgen). De leiders van Duitsland, het VK en de VS lijken niet te beseffen dat het provoceren van Rusland tot een nucleaire confrontatie vreselijk verkeerd zal aflopen voor het Westen (en waarschijnlijk het einde van de westerse beschaving zou betekenen).

In de klassieke speltheorie spreken analisten van “twee schorpioenen in een pot”, die elk in staat zijn de ander dood te steken, zelfs als ze zelf worden gestoken. Maar de realiteit is dat Wij het Volk allemaal gevangen zitten in die pot met een stel psychopathische schorpioenen die beschikken over krachtige wapens maar niet over rationaliteit, intelligentie of ethische grondslagen om het gebruik van die wapens in goede banen te leiden.

Het is alsof we allemaal licht ontvlambare kleding dragen op het verjaardagsfeestje van een verwend kind, en de ouders hem gewoon een vlammenwerper geven. Wat denk je dat er dan gebeurt? We verbranden allemaal.

Vertaald naar de realiteit lijden we al onder de economische verwoesting van de anti-Russische sancties van het westen (op dit moment bekend als “zelfmoordsancties”), en nu smeken westerse beïnvloeders in de media het Pentagon om toestemming te geven voor een eerste nucleaire aanval op Rusland, een natie die 20-30 jaar vooruit geavanceerdere luchtafweersystemen heeft en ICBM’s met hyperglijders die elk verdedigingssysteem kunnen ontwijken dat momenteel in het bezit is van NAVO-landen, inclusief de VS. Rusland provoceren tot een nucleair treffen terwijl het over de beste anti-ICBM-raketsystemen beschikt, is hetzelfde als een vuurgevecht aangaan met een tegenstander die het beste ballistische schild ter wereld heeft. Het is weer een zelfmoordwens, maar het is precies waar de westerse media (en regeringen) om smeken.

Bereid u NU voor op een nucleaire oorlog

Op dit moment zou ieder weldenkend mens zich moeten voorbereiden op een nucleaire oorlog, in het besef dat die wanhopig wordt uitgelokt door de VS en de NAVO. Rusland wil geen kernoorlog, en gelukkig voor de mensheid is Poetin een veel gematigder en geduldiger man dan welke westerse leider ook, wat betekent dat hij niet op irrationele wijze kernwapens zal inzetten voor politieke doeleinden.

Hetzelfde kan niet gezegd worden van westerse landen en hun krankzinnige, gestoorde leiders. Zij zullen absoluut alles uitlokken – inclusief nucleair terrorisme of een kernoorlog – om aan de macht te blijven, zelfs als dat betekent dat miljoenen onschuldige mensen massaal worden afgeslacht. John Moore (The Liberty Man) legt dit uit in het interview van vandaag. Bekijk de volledige podcast onder het interview:

Hier is de volledige podcast van vandaag, over Rusland, de oorlogsverklaring van Texas tegen drugssmokkelaars, de vervolging door het Ministerie van Justitie van 47 mensen voor een massale voedselfraudeoperatie die grotendeels werd geleid door Somaliërs in Minnesota, en nog veel meer:


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

NUCLEAIRE OORLOG DOSSIER

De elite zal hun “gouden paspoorten” gebruiken om het land te ontvluchten en de rest van ons achterlaten voor een nucleaire oorlog

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 24 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: