Opnieuw heeft Dmitry Medvedev, de plaatsvervangend voorzitter van de Russische Veiligheidsraad, de rol vervuld om strengere “lees tussen de regels door”-waarschuwingen en dreigementen te uiten, vlak na de toespraak van president Vladimir Poetin van woensdag waarin hij de gedeeltelijke mobilisatie van nationale strijdkrachten aankondigde en waarin hij bevestigde dat bezette delen van Oekraïne zich bij de Russische Federatie willen aansluiten.

De voormalige Russische president Dmitry Medvedev zei donderdag dat strategische kernwapens kunnen worden gebruikt om “de Donbass-republieken en andere in Rusland opgenomen gebieden” te verdedigen en waarschuwde de “gepensioneerde idioten met generaalsstrepen” bij de NAVO dat hypersonische raketten “doelen in Europa en in de Verenigde Staten kunnen bereiken”, schrijft Informationliberation.com.

Uit Pravda, “Dmitry Medvedev: ‘Hypersonische wapens zullen doelen in VS en EU sneller bereiken’“:

Dmitry Medvedev, plaatsvervangend voorzitter van de Veiligheidsraad van de Russische Federatie, heeft gewaarschuwd dat “hypersound” (hypersonische wapens – red.) snel doelen kunnen bereiken in zowel de VS als Europa. Volgens hem moeten alle inwoners van de NAVO-staten naar Rusland luisteren om te begrijpen dat Rusland zijn eigen weg heeft gekozen.

  • De Russische autoriteiten hebben besloten de republieken Donbass en “andere gebieden” bij het land in te lijven.
  • De nieuwe regio’s zullen worden beschermd met de hulp van de gemobiliseerden.
  • Rusland kan elk wapen gebruiken, “ook strategische”, dus “geen reden om Moskou te intimideren”.

Het bovenstaande zijn de conclusies die vice-voorzitter van de Veiligheidsraad Dmitry Medvedev heeft getrokken uit Poetins toespraak tot de natie op 21 september, toen hij een gedeeltelijke oproep aankondigde.

“Er zullen referenda worden gehouden en de Donbass-republieken en andere gebieden zullen in Rusland worden opgenomen. De bescherming van alle toegetreden gebieden zal aanzienlijk worden versterkt door de Russische strijdkrachten.

Rusland heeft aangekondigd dat niet alleen mobilisatiecapaciteiten, maar ook alle Russische wapens, inclusief strategische kernwapens en wapens gebaseerd op nieuwe principes, voor een dergelijke bescherming kunnen worden gebruikt. Daarom hoeven diverse gepensioneerde idioten met generaalsstrepen ons niet bang te maken door te praten over een NAVO-aanval op de Krim. Hypersound zal in staat zijn om doelen in Europa en in de Verenigde Staten veel sneller te bereiken, gegarandeerd.

Het westerse establishment, in het algemeen, alle burgers van de NAVO-landen moeten begrijpen dat Rusland zijn eigen weg heeft gekozen. Er is geen weg terug,” benadrukte Medvedev.

“Sommige hoge functionarissen van NAVO-leden hebben opmerkingen gemaakt dat het mogelijk en aanvaardbaar kan zijn om massavernietigingswapens tegen Rusland te gebruiken, dat wil zeggen kernwapens,” zei de Russische president Vladimir Poetin tijdens zijn toespraak die woensdag werd uitgezonden.

“Ik wil degenen die deze uitspraken doen eraan herinneren: ons land beschikt ook over verschillende krachtige wapens, in sommige opzichten krachtiger dan die van de NAVO-landen en in geval van een bedreiging van de territoriale integriteit van ons land zullen wij zeker alle middelen gebruiken die ons ter beschikking staan om Rusland en ons volk te beschermen,” zei Poetin. “Dit is geen bluf.”


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OEKRAÏNE CONFLICT DOSSIER

U zult nog veel hongerdood zien!!!

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 16 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: