De gepubliceerde case studies richten zich op huidziekten, en we publiceren er hier vandaag een paar als een dienst aan het publiek, aangezien de mainstream media dit nieuws zelden of nooit zullen verslaan, bericht Brian Shilhavy.

Aangezien er al een plan bestaat om een uitbraak van Apenpokken te promoten als een van de volgende grote “pandemieën” (zie: Plandemic II Launched to Keep Pandemic Funds Flowing to Big Pharma: MonkeyPox), is het belangrijk om deze bestaande huidziekten te documenteren die al voorkomen na de massale COVID-19 vaccinatiecampagnes.

Het zou me niets verbazen als de criminele “gezondheidsagentschappen” van de overheid, zoals de FDA en CDC, foto’s zouden publiceren zoals in deze studies, en ze allemaal zouden bestempelen als een nieuwe variant van “Apenpokken”, wat angst en paniek zou veroorzaken bij het publiek, terwijl deze huidaandoeningen eerder bijwerkingen zijn van het COVID-19 vaccin.

Vijf gevallen van nieuw ontstane pemphigus na vaccinaties tegen coronavirusziekte 2019

Tijdschrift voor dermatologie, augustus 2022

Abstract

Pemphigus is een groep blaartrekkende aandoeningen die worden gekenmerkt door de vorming van intra-epitheliale blaren in huid en slijmvliezen, geïnduceerd door de binding van circulerende auto-antilichamen aan intercellulaire adhesiemoleculen. De pathogenese is complex en wordt niet volledig begrepen; genetische aanleg en verschillende triggers worden echter algemeen aanvaard als belangrijke factoren bij de ontwikkeling van pemphigus. Er zijn al enkele gevallen van nieuw ontstane pemphigus na vaccinatie tegen coronavirusziekte 2019 (COVID-19) gepubliceerd. Dit artikel meldt in totaal twee gevallen van pemphigus foliaceous en drie gevallen van pemphigus vulgaris die zich voordeden na vaccinaties tegen COVID-19, met anamnestische, klinische en diagnostische gegevensverzameling die veronderstellingen over een mogelijk oorzakelijk verband suggereren.

Klinische beelden van onze gevallen. Geval 1: verspreide oppervlakkige blaren en erythemateuze plekken met schilferige erosies in het gezicht en de onderrug (a-c). Geval 2: diffuse erythemateuze plekken met schilferige en korstvormige erosies in het gezicht en op de romp, volgens een seborroïsche verdeling (d, e). Geval 3: enkele erosieve laesies, diffuse schilfers en korstvormige erosies op de romp (f, g). Geval 4: pijnlijke erosies op het tandvlees en het zachte gehemelte (h). Geval 5: erosieve laesies op de mondholte, neus, rechterwang en buik (i, j).

Lees de de volledige studie hier.

Pemphigus foliaceus uitgelokt na geïnactiveerd SARS-CoV-2 vaccin: Toeval of oorzakelijk verband?

Dermatologische Therapie, augustus 2022

Pemphigus is een groep auto-immuun blaarvormingaandoeningen die in verband worden gebracht met auto-antilichamen tegen het keratinocytaire celoppervlak. De precieze oorzaak is nog onbekend, maar neoplasma’s, infecties, geneesmiddelen of vaccins worden beschouwd als mogelijke uitlokkende factoren. Er is slechts één geval gemeld van pemphigus vulgaris (PV) na vaccinatie met het mRNA-vaccin BNT162b2.1 Op het moment van indiening van dit rapport is dit het eerste geval van Pemphigus foliaceus (PF) van het type dat werd uitgelokt na een SARS-CoV-2 vaccinatie.

(A) Klinisch onderzoek bij opname toont schubben en korsten met erythemateuze basis en oppervlakkige blaarvorming over de gehele romp. (B) Grote erosies van de hals na uitbreiding van de oppervlakkige loslating. (C) Histopathologie van de laesie met subcorneaal verlies van adhesie met acantholytische cellen.

Lees de volledige studie hier.

Nieuw begin van pemphigus foliaceus na AstraZeneca COVID-19 vaccinatie

Tijdschrift van de Europese Academie voor Dermatologie & Venereologie – augustus 2022

Pemphigus vulgaris (PV) en pemphigus foliaceus (PF) zijn een zeldzame groep immunobullous aandoeningen die kunnen leiden tot een hoge morbiditeit en mortaliteit.1 Analoog aan de andere auto-immuunziekten is pemphigus nauw gerelateerd aan de immuunrespons, die wordt beïnvloed door verschillende factoren waaronder; polymorfisme van de genen, familiegeschiedenis van andere auto-immuunziekten waaronder pemphigus, geslacht, etniciteit, geografisch gebied en omgevingsfactoren.2, 3 Verschillende triggers waaronder verschillende geneesmiddelen en behandelingen, ziekten, vaccins, voedingsstoffen, micronutriënten, zwangerschap en stress zijn allemaal betrokken bij de etiologie van de ziekte.4 Hier presenteren wij een geval van PF waarvan de ziekte zich ontwikkelde na toediening van de eerste dosis ChAdOx1 nCoV-19 (AstraZeneca) vaccinatie en verergerde na de tweede dosis van dit vaccin.

(a) Grote erosieve ringvormige erythemateuze plaques op de rug. (b) Histologie van de huid toont subcorneale acantholyse en blaasjes gevuld met neutrofielen. De epidermis is geïnfiltreerd door een groot aantal neutrofielen. H- en E-kleuring ×100 vergroting. (c) Directe immunofluorescerende kleuring toont intercellulaire IgG in de epidermis in een kippengaasachtig patroon. IMF-kleuring ×200 vergroting.

Lees de volledige studie hier.

Pemphigus vulgaris na tweede dosis mRNA-(Pfizer-BioNTech) COVID-19 vaccin

Dermatologische Therapie, augustus 2022

Pemphigus vulgaris (PV) is een auto-immuun, blaartrekkende dermatose veroorzaakt door auto-antilichamen tegen desmogleïne (Dsg) 1 en (Dsg) 3 die gericht zijn op keratinocytaire desmosomen. De etiologie van de ziekte blijft onbekend. Er zijn veel uitlokkende factoren voor de ontwikkeling van PV, waaronder infecties, geneesmiddelen, ultraviolette straling, bestraling, trauma, brandwonden en onderliggende neoplasmen. Een beperkt aantal patiënten ontwikkelde PV na vaccinatie.1-3

Sinds het begin van de pandemie zijn slechts enkele gevallen van PV na het COVID-19-vaccin gemeld. Wij melden een geval van PV dat zich 1 week na de tweede dosis mRNA-Pfizer-BioNTech COVID-19-vaccin voordeed.

(A) Slappe blaren op gezonde huid met post-bullae erosies. (B) Post-bullae erosies van het mondslijmvlies

Lees de volledige studie hier.

Pemphigus vulgaris met gevorderde hypofaryngeale en maagkanker na SARS-CoV-2 vaccinatie

Tijdschrift voor Dermatologie, augustus 2022

Pemphigus vulgaris (PV) is een auto-immuunziekte die intra-epidermale blaren op de huid en slijmvliezen veroorzaakt. Autoantilichamen gericht tegen desmoglein 1 en desmoglein 3, die celhechtingsmoleculen zijn die epidermale cellen verbinden, spelen een essentiële rol in de ontwikkeling van PV.1 Er is gesuggereerd dat een mechanisme voor de productie van autoantilichamen moleculaire mimicry is, d.w.z. een fenomeen waarbij verschillende moleculen vergelijkbare structuren hebben. Als bijvoorbeeld antigenen van pathogene micro-organismen zoals bacteriën en virussen een moleculaire mimicry-relatie hebben met zelf-antigenen, kunnen immuunreacties op infecties auto-immuunziekten veroorzaken.2, 3 Door moleculaire mimicry veroorzaakte auto-immuunziekten zouden ook door vaccins kunnen worden veroorzaakt. Gevallen van PV na vaccinatie zijn echter zeldzaam.

Het mechanisme waardoor PV wordt veroorzaakt door vaccinatie is onbekend. Hier melden wij een geval van PV met latente hypofaryngeale en maagkanker die zich manifesteerde na SARS-CoV-2 vaccinatie.

Huidsymptomen, histopathologische bevindingen van huidblaarlaesies en gastro-intestinale endoscopische bevindingen. Slappe bullae met erytheem op de rechter lumbale regio (a) en linker bovenarm (b) ten tijde van ons ziekenhuisbezoek. De histopathologische coupes, gekleurd met hematoxyline en eosine, toonden intra-epidermale blaasjes (vergroting × 200) (c). Directe immunofluorescerende kleuring van weefselsecties van blaarlaesies toonde IgG-depositie op keratinocyten (vergroting × 400) (d). Hypofaryngeale kanker (e) en maagkanker (f). De witte pijlen geven de marge van hypofaryngeale kanker aan.

Lees de volledige studie hier.

Ontwikkeling van ernstige pemphigus vulgaris na ChAdOx1 nCoV-19 vaccinatie en overzicht van de literatuur

Tijdschrift voor Cosmetische Dermatologie – maart 2022

Abstract

Vaccins zijn inderdaad een zegen om de huidige COVID-19 pandemie aan te pakken. In India is ChAdOx1 nCoV-19 (Covishield) het meest gebruikte vaccin in het overheidsvaccinatieprogramma voor volwassenen ouder dan 18 jaar. Het is een recombinant vaccin ontwikkeld door Oxford-Astra Zeneca en in India geproduceerd door Serum Institute of India (SSI). Hier melden wij een geval van ernstige pemphigus vulgaris na de tweede dosis ChAdOx1 nCoV-19 vaccinatie bij een volwassen man. De patiënt ontwikkelde septikemie tijdens zijn verblijf in het ziekenhuis, en hij werd behandeld met systemische steroïden, parenterale antibiotica en intraveneuze immunoglobulinen (IVIg) in combinatie met goede wondverzorging. De patiënt begon binnen een maand na de behandeling te verbeteren. Dit geval wordt gerapporteerd vanwege de zeldzaamheid van pemphigus vulgaris na ChAdOx1 nCoV-19 vaccin.

(A) Meerdere korstvormige erosies op gezicht en linkeroor samen met gematteerde haren op hoofdhuid; (B) meerdere korstvormige erosies met overliggend gentiaanviolet op borst en buik; (C): uitgebreide erosies met enkele eilanden van normale huid op gehele rug.

Lees de volledige studie hier.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

VACCINBESCHADIGDEN DOSSIER

Dokter vaccindood pandemie

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 117 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: