Help mee door dit artikel met iedereen op je socials te delen!

PVV-leider Geert Wilders zei woensdag tijdens de Algemene Politieke Beschouwingen dat Rutte geen leider is, maar een knecht van grotere Brusselse belangen, een politieke knecht van Sigrid Kaag, een vervreemde globalist die zich overal thuis voelt: bij de NAVO, in de Brusselse burelen van de Europese Unie, bij het WEF, bij de Verenigde Staten.

Veel mensen zijn blij verrast dat Wilders het World Economic Forum benoemt. “Hij noemde het WEF. Eindelijk,” zegt iemand. “Ik had deze niet verwacht van Geert. Eerlijk is eerlijk, beter laat dan nooit,” twittert ene JD.

FVD-Kamerlid Pepijn van Houwelingen zegt tegen Wilders: “Prachtig! Beter laat dan nooit. Ga zo door! We moeten die vreselijke globalisten voor eens en voor altijd ons land uitjagen! Alleen zo kunnen we onze vrijheid, soevereiniteit en democratie herstellen.”

(Video verwijderd? Klik hier…)

Schandalig

Wilders sprong tijdens het debat in de bres voor FVD-kopman Baudet, die het regelmatig over de invloed van het World Economic Forum op onder meer de Nederlandse politiek heeft. Tijdens de inbreng van Baudet liep het voltallige kabinet weg, waarna hij niet meer mee mocht doen aan het debat.

“Ontneem de heer Baudet het woord niet!” schreef de PVV-leider op Twitter. “Schandalig dat het kabinet wegloopt en de voorzitter in al haar zwakte vervolgens Baudet het woord ontneemt.”

Poldertotalitarisme

“Het kabinet wil alleen nog maar in debat met partijen die voor ze applaudisseren. Anders lopen ze weg of ontnemen je het woord via de met corrupt handjeklap benoemde incompetente D66-Kamervoorzitter. Oppositie wordt niet geduld. Het is poldertotalitarisme van de ergste soort,” aldus een woeste Wilders.

Wat Baudet overkwam, kan Wilders net zo goed overkomen. “Interessant precedent. Nu loopt het kabinet weg bij Baudet. Morgen bij Van Haga. Overmorgen bij Wilders. En over een week blijven ze alleen zitten wanneer de coalitiepartijen het woord voeren. Dat heet staatsrechtelijke vernieuwing,” zegt hoogleraar Paul Cliteur.

5
9
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel belangrijk?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 97 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: