Misschien hebben andere civilisaties zichzelf vernietigd, maar het is zeker dat de westerse wereld zichzelf heeft vernietigd. Andere civilisaties hebben misschien een bedreiging onderschat, of een militaire blunder gemaakt, of zoals Cartage een machtiger vijand tegen zich in het harnas jaagde. Maar de westerse wereld is de eerste in de geschiedenis die, ondanks haar dominante economische en militaire macht, zichzelf heeft ontmanteld, schrijft Paul Craig Roberts.

Overal waar men in de westerse wereld kijkt, hebben regeringen, intellectuele en professionele elites en media vanaf de jaren zestig de westerse beschaving onophoudelijk gedemoniseerd. (En ja, er zijn oudere wortels. De Frankfurter Schule “mars door de instellingen” migreerde in de jaren 1930 naar de Columbia Universiteit). Blanke liberalen dachten dat dit de manier was om de samenleving te hervormen, maar het waren waanideeën. Het is de manier om de maatschappij te deconstrueren, en dat is wat ze hebben bereikt.

Onderwijs, media, Hollywood en blanke liberale politici zijn wapens die worden ingezet tegen de blanke samenleving. Zij hebben voor alle generaties na de mijne een beeld geschetst van de westerse beschaving als een racistische onderdrukker van alle andere volkeren – gekleurde mensen, mensen die niet heteroseksueel zijn, mensen die niet zeker zijn van hun geslacht, en vrouwen. Feministen, activisten voor de rechten van minderheden, lesbische en homoseksuele activisten, transgenderrechtenactivisten, samen met de neoconservatieven die pleiten voor Amerikaanse oorlogen in het belang van Israël, zijn al 60 jaar de dominante krachten in de westerse wereld. De demonisering van de westerse beschaving als kolonialistisch, imperialistisch en racistisch is geïnstitutionaliseerd in universiteiten, openbare scholen, films, literatuur, kunst en in het 1619 Project van de New York Times. Standbeelden en gedenktekens zijn vernietigd, museumcollecties verwijderd en boeken verboden.

Naarmate de universitaire klassen in de blanke landen diverser worden, komt de cultuur, geschiedenis en literatuur van de landen onder vuur te liggen als zijnde niet representatief. Shakespeare is bijvoorbeeld niet langer een vereiste voor studenten Engels. Zeven jaar geleden meldde de American Council of Trustees and Alumni dat slechts 4 van de 52 beste Amerikaanse universiteiten kennis van Shakespeare vereisen voor een Engelse afstudeerrichting. In plaats van Shakespeare’s centrale plaats in de ontwikkeling van de Engelse literatuur, geven universiteiten cursussen over vampiers, cyborgs en populaire films en tv-shows. Het opgeven van Engelse literatuur, zelfs door universitaire Engelse afdelingen, is gemeengoed geworden. Zo liet de universiteit van Stirling in het Verenigd Koninkrijk Jane Austin vallen om het curriculum te “dekoloniseren”.

Telkens wanneer een stuk van de culturele traditie in de vergeetput wordt geworpen, verzwakt en vervaagt de cultuur een beetje meer. Op deze manier wordt ons ontnomen wie we zijn. Simpel gezegd: jaar na jaar wordt de westerse beschaving uitgewist.

Verhalen worden gecontroleerd, en censuur is extreem. De indoctrinatie van jongeren met kritische rassentheorie en gendertheorie wordt meer benadrukt dan lezen, schrijven en rekenen. Dat zwarten het minder goed doen in wiskunde dan blanken wordt gezien als bewijs dat wiskunde een instrument is van blanke onderdrukking. Blanke studenten, blanke leden van het leger en blanke werknemers van bedrijven en federale, staats- en lokale overheden worden onderworpen aan “gevoeligheidstrainingen” die een schuldgevoel bijbrengen en blanken leren eerbiedig te zijn tegenover gekleurde mensen. Blanke Amerikanen zijn tweederangsburgers geworden die worden tegengehouden door rassenquota. Blanke Amerikanen worden niet beschermd door verbodsbepalingen tegen haatmisdrijven en moeten genoegen nemen met rooftochten van aanhangers die hun bedrijven plunderen en in brand steken, voortdurende beledigingen en oproepen tot hun dood. Door Democraten gecontroleerde steden zoals San Francisco hebben een wet aangenomen die zwarten toestaat om tot 950 dollar per keer uit winkels te stelen zonder een aanklacht wegens misdrijf. Met andere woorden, zwarte misdaad wordt gelegaliseerd en een privilege. Bijgevolg hebben Walgreen en andere winkeliers een groot aantal winkels gesloten en de openingstijden van andere verminderd. Aangemoedigd door de aanvaarding van misdaad door de stad, is de criminaliteit geëxplodeerd: 45% van de stadsbevolking is nu slachtoffer van diefstal.

Bevestiging van het Westen is moeilijk te verkrijgen en maakt geen deel meer uit van het onderwijsproces. Een overeenkomstig verlies van blank vertrouwen en een schuldgevoel hebben ertoe geleid dat veel blanke Amerikanen tot nadeel van hun eigen kinderen lagere onderwijsnormen en toelatings- en arbeidsquota accepteren. De op verdienste gebaseerde samenleving is verdwenen. De meerderheid van de mensen die in deze decennia volwassen zijn geworden, is beïnvloed door zorgen om de “onderdrukten”. De voormalige onderdrukten – de arbeidersklasse – zijn veranderd in onderdrukkers die bekend staan als “Trump Deplorables”. De nieuwe onderdrukten zijn de slachtoffers van de blanke arbeidersklasse die op Trump stemt. Vandaag wordt iedereen die voor de arbeidersklasse spreekt, waarschijnlijk door de FBI onderzocht als “blanke supremacist” of “binnenlandse terrorist”. De hersenspoeling is effectief geweest. Uit de laatste Rasmussen Poll blijkt dat evenveel Amerikanen het eens als oneens zijn met de bewering van Biden dat “Donald Trump en de MAGA Republikeinen een extremisme vertegenwoordigen dat de fundamenten van onze republiek bedreigt”.

In het kleine deel van het grondgebied van de aarde waar blanken, een kleine minderheid van de wereldbevolking, bestaan, zouden blanken een onderdrukkende meerderheid vormen en worden ze in hun eigen land aan de kant geschoven. In lang vervlogen tijden, toen een land een homogene natie was, was de natie gebaseerd op zijn ras. Duitsland bestond uit Duitsers. Frankrijk bestond uit Fransen. Groot-Brittannië was Brits. Zweden was Zweeds. Tegenwoordig zijn er geen westerse naties meer. De westerse landen zijn slechts geografische locaties.

Nationalisme is het fundament van de eenheid. Om te voorkomen dat immigratie de VS zou veranderen in een toren van Babel, ondergingen immigranten een proces van assimilatie, waardoor een natie werd gevormd uit verschillende etniciteiten. Maar assimilatie werd opgegeven omdat het in strijd was met diversiteit en multiculturalisme. Nationalisme werd geherdefinieerd als fascisme en blanke suprematie. Maar zonder nationalisme is er geen volk, en verdween de eenheid. Het Westen heeft al vele jaren open grenzen en wordt overspoeld door diverse miljoenen immigranten-invasiërs die de status van “geprefereerde minderheden” hebben verworven.

Blanke gezinnen verdwijnen uit advertenties van bedrijven, nog een indicatie van de gemarginaliseerde status van blanken in hun eigen land. Blanke mannen verdwijnen uit kabinetsfuncties. Scandinavische regeringen zijn hoofdzakelijk vrouwelijk. Liz Truss heeft in Groot-Brittannië een diverse regering samengesteld waarin vrouwen en kleurlingen in de meerderheid zijn. Het kabinet van Biden bestaat nauwelijks uit blanke niet-Joodse mannen. Zijn minister van Buitenlandse Zaken is Joods. Zijn minister van Justitie is Joods, zijn minister van Financiën is een Joodse vrouw, zijn minister van Defensie is een zwarte man. Zijn vicepresident is een zwarte vrouw. Van de overige 18 kabinetsleden zijn er 15 vrouwelijk, zwart, Spaans of homoseksueel. Slechts 3 kabinetsleden zijn blanke heteroseksuele mannen. De stafchef is joods. https://www.whitehouse.gov/administration/cabinet/

Vroeger hoorden we veel over de ondervertegenwoordiging van vrouwen en zwarten. Nu zijn het blanke mannen die ondervertegenwoordigd zijn. We horen veel over “white privilege”, maar waar is dat? Hoe verklaren we de marginalisering van blanken in blanke landen? Wilmot Robertson legde het uit in 1972 in zijn boek The Dispossessed Majority. Jean Raspail legde het uit in 1973 in zijn boek The Camp of the Saints. De langzame uitwissing van de westerse beschaving is een fenomeen van meerdere decennia. In de 21e eeuw heeft het opengrenzenbeleid van de blanke landen het proces versneld. In Zweden ging de ondergeschiktheid van blanken aan immigranten-invasiërs zo ver dat enkele dagen geleden een politieke opstand ontstond tegen de lang regerende linkse sociaal-democratische partij van Zweden, die net uit de macht was gestemd.

In Zweden worden gematigde politieke partijen rechts en extremistisch genoemd, maar ondanks deze demonisering heeft wat de New York Times noemt “het rechtse blok” de krankzinnige anti-blanke linkse regering van de sociaal-democratische partij, die weigerde de misdaadgolf van immigranten-invasiërs te erkennen, afgezet.

Overspoeld door immigranten-invasiërs, dankzij het opengrenzenbeleid van de sociaaldemocratische partij, steeg Zweden snel van het laagste percentage dodelijke schietpartijen in Europa naar het hoogste. Verkrachting tiert welig. Een vierde van de Zweedse vrouwen zegt bang te zijn om hun huis te verlaten. Uit gerechtelijke veroordelingen blijkt dat bij verkrachtingen waarbij het slachtoffer de aanvaller niet kende, in 85% van de gevallen in het buitenland geboren daders verantwoordelijk waren. Lang niet alle verkrachtingen worden echter aangegeven, omdat de verkrachte Zweedse vrouwen vrezen te worden aangeklaagd wegens haatmisdrijven omdat ze getuigd hebben tegen een bevoorrechte immigrant-invasiër. De implicatie is dat de Zweedse vrouwen racistisch zijn omdat ze een immigrant-invasiër beschuldigen. Onder de sociaal-democraten, een verzameling krankzinnigen die even erg zijn als de Amerikaanse Woke Democraten, werd verkrachting een recht van de immigrant-invasiër.

Onder de anti-blanke sociaal-democraten mocht de politie de misdaadgolf niet toeschrijven aan immigranten. Uiteindelijk had een hoge politieman, Peter Springare, er een paar jaar geleden genoeg van. Ik citeer uit de Britse Daily Mail van 18 september 2022:

“In een online publicatie schreef hij over zijn werkweek: ‘Dit is wat ik tussen maandag en vrijdag heb afgehandeld; verkrachting, beroving, zware mishandeling, aanranding en verkrachting, afpersing, chantage, mishandeling, geweld tegen de politie, bedreiging tegen politie, drugscriminaliteit, misdrijf, poging tot moord, weer verkrachting, weer afpersing… Landen die deze week de misdaden vertegenwoordigen zijn: Irak, Irak, Turkije, Syrië, Afghanistan, Somalië, Somalië, opnieuw Syrië, Somalië…’”

De anti-blanke sociaal-democraten probeerden Springare te vervolgen voor het plegen van een haatmisdrijf door de waarheid te vertellen, maar wijdverbreide publieke protesten tegen het monddood maken van iemand die hen eindelijk de waarheid vertelde, weerhielden de sociaal-democraten ervan de hoge politieambtenaar te vernietigen.

De immigranten-invasiërs hebben het gebrek aan vertrouwen aangevoeld dat jarenlange anti-blanke propaganda bij het Zweedse volk heeft veroorzaakt. Immigrant-invasiër Based Mahmoud verklaarde onlangs dat “Zweden over tien of vijftien jaar van ons is, of ze het nu leuk vinden of niet.” De demografische gegevens ondersteunen zijn bewering.

Kortom, het is een veilige conclusie dat de sociaal-democraten Zweden hebben vernietigd. Ondanks de enorme misdaadgolf die de sociaal-democraten over Zweden hebben losgelaten, bedroeg de marge van hun nederlaag slechts drie zetels. De woke media en universiteiten zullen niet tevreden zijn tot ze de partij van de immigranten-invasiërs weer aan de macht hebben die diversiteit en multiculturalisme dient. De volgende grote golf vluchtelingen zal bestaan uit blanken die Zweden ontvluchten.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

OMVOLKING DOSSIER

Geheim plan: EU lanceert grootschalig vestigingsprogramma voor miljoenen Afrikanen

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 19 times, 1 visits today)
Een gedachte over “De westerse civilisatie is in haar laatste jaren”
  1. Het probleem voor de blanke vluchtelingen is: “Waar naar toe te vluchten?”

    Het alternatief is het opruimen van een crimineel zootje dat de nationale staat bedreigt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: