Help ons door deze info met iederen die je kent op je social media te delen!

Zondag was de Israëlische historicus en bestsellerauteur Yuval Harari te gast in het programma Humberto Op Zondag. Van zijn boeken zijn er meer dan 40 miljoen exemplaren verkocht in 65 talen. Hij presenteerde bij Humberto Tan aan tafel zijn nieuwste kinderboek.

Eén van de bewonderaars van de adviseur van Klaus Schwab is premier Rutte. Politiek verslaggever Jaïr Ferwerda stelde hem vragen over zijn collega-historicus. Begin 2020 zat Rutte bij Harari op het podium tijdens het World Economic Forum in Davos.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Prachtige boeken

Op de vraag wat voor man het is, antwoordde Rutte: “Het is een ongelooflijk knappe vent. Hij heeft een paar prachtige boeken geschreven. Hij kan die uiterst complexe problemen zo knap uitleggen. Zijn lessen voor de 21e eeuw en andere boeken – hij legt het uit op een manier dat jij en ik het ook begrijpen.”

Als je van heel veel dingen heel erg veel weet, dan blijf je maar doordenken. En het voordeel van als je niet alles weet, is dat je ook nog denkt: we gaan nog dingen bedenken om het op te lossen, vervolgde Rutte.

Niet nodig

Harari deed recentelijk een aantal opmerkelijke uitspraken. Hij zei onder meer dat ‘we het grootste deel van de bevolking niet nodig hebben’, dat ‘we waarschijnlijk tot één van de laatste generaties mensen behoren’ en dat bedrijven en overheden binnenkort alle mensen kunnen hacken.

De kijkcijfers van de vuurdoop van Humberto Op Zaterdag begin deze maand vielen vies tegen. Het programma was de grote verliezer van de zaterdagavond. Zelfs ‘Lachen Om Home Video’s’ trok meer kijkers.

5
13
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 726 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: