Help door deze info met jouw vrienden op je socials te delen!

OMT-lid Marc Bonten zei eerder dit jaar dat hij denkt dat de tijd van het Outbreak Management Team er binnenkort wel opzit, althans voor een periode. “Ik denk dat het niet heel lang meer gaat duren dat het OMT in deze samenstelling nog nodig is,” zei hij op BNR-radio.

Bonten zei niet de enige te zijn binnen het OMT die het einde ziet naderen, al wordt er ‘niet als zodanig over gesproken’. Verder maken onder meer viroloog Marion Koopmans en RIVM-baas Jaap van Dissel deel uit van het OMT.

Jammerlijk gefaald

Neuroloog Jan Bonte roept het OMT dringend op ontslag te nemen en terug te treden. “Wie zoveel leed en schade heeft veroorzaakt met niet-onderbouwde adviezen, rest geen andere keus,” stelt hij op Twitter.

“Net zoals voor deze regering geldt, hebben jullie als ‘crisisteam’ zo ongelofelijk gefaald, dat verdergaan geen zin heeft. Het overgrote deel van de bevolking heeft geen enkel vertrouwen meer in jullie en in jullie kennis en expertise. Jullie hebben gewoon jammerlijk gefaald,” schrijft Bonte.

De beste oplossing

“Doorgaan zal dit alleen nog maar erger maken en het toch al enorm beschadigde vertrouwen in instituties als het RIVM en de GGD alleen nog maar doen toenemen. En voor een oplossing is vertrouwen nodig. Dat genieten jullie al lang niet meer,” stelt de neuroloog vast.

“Hou de eer aan jezelf en geef andere, meer verstandige en wijze mensen de kans om te herstellen wat jullie kapot hebben gemaakt. Dus nogmaals: neem ontslag en treed terug. Dat is voor iedereen de beste oplossing,” benadrukt de neuroloog.

5
28
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 32 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: