Help door deze info met kennissen op je social netwerk te delen!

Vanaf de tweede helft van september wordt een herhaalprik tegen corona aangeboden. Tv-dokter Ted van Essen, bekend van het tv-programma ‘Tijd voor Max’, roept mensen op om de prik te halen.

Je moet de herhaalprik volgens hem zien als een autogordel. “Vergelijk het met een veiligheidsgordel in de auto. Je draagt hem niet maar één keer, je draagt hem iedere keer. Je gaat niet maar één keer naar de sportschool om in conditie te blijven. Dit moet je blijven herhalen. Dat gewenningspatroon moeten we bij corona ook krijgen: het virus zal waarschijnlijk altijd onder ons blijven. We moeten onze afweer blijven trainen. Het vaccin werkt helaas niet eeuwig. Het is daarom ontzettend belangrijk om de prik te blijven herhalen om ernstige ziekte te voorkomen,” schrijft Van Essen op de website van de overheid.

Duracell-batterij

“Je vraagt je toch af: waar is het misgegaan bij dergelijke mensen?” reageert neuroloog Jan Bonte. “Ja, ik weet, er zijn veel stupide mensen, maar deze man is toch wel de overtreffende trap voorbij. Een beetje alsof een dokter zegt dat je een Duracell-batterij in je kont moet stoppen als je geen energie hebt.”

Data-analist Cees van den Bos voegt toe: “De Denktank Desinformatie bestond voor de overgrote meerderheid uit mensen uit het vaccin-circuit. Het laat zich raden wat zij onder desinformatie verstonden en wat niet.”

Toevallig

Van Essen is ook vaccinatiearts corona bij de GGD regio Utrecht en voorzitter van de Nederlandse Influenza Stichting. Onderzoeksjournalist Thomas Bollen onthulde vorig jaar wie daar achter zitten.

“De financiers zijn vier farmaceuten: Mylan, Sanofi, GSK en Seqiris. En de twee grootste sponsoren zijn toevallig ook de twee partijen die in Nederland de griepvaccins leveren,” schreef Bollen op Twitter.

5
15
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Deel het met kennissen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 18 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: