Foto: Pixabay.com

Help mee door deze info met je vrienden op je social netwerk te delen!

waterWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige, nieuwe dag. We zijn blij dat we weer met je kunnen spreken. We willen graag dat je nadenkt over water, en zijn helende en voedende capaciteiten.

Water, bron van leven op Aarde

Hoeveel water drink jij op een gemiddelde dag? Sommige mensen beweren dat ze water niet ‘lekker’ vinden, ze vinden het ‘smaakloos’. Ben jij iemand die moeite heeft met voldoende water drinken?

Hoewel het iets is dat door veel mensen verwaarloosd wordt, is water toch iets waar je niet zonder zou kunnen. Je lichaam bestaat voor meer dan 50% uit water, bij baby’s en jonge kinderen zelfs tot 75%.

Het is een vloeistof die bouwstenen bevat om het leven in elke vorm in stand te houden, of het nu planten, bomen, dieren of mensen zijn.

Al het leven op de planeet Aarde is voor zijn overleving afhankelijk van water, en meer dan 70% van het planeetoppervlak is ermee bedekt!

Water transporteert, het is een levende, bewegende substantie, en het moet stromen om zijn leven in stand te houden, om zijn kwaliteit te behouden.

Noodzaak om te leven

Waarom zijn zoveel mensen dan zo onwetend over drinkwater? Waarom denken ze dat ze kunnen lopen op alleen koffie, of thee, of nog erger op limonades en frisdrank, en het drinken van zuiver water achterwege kunnen laten?

We begrijpen dat in de menselijke samenleving, vooral in de Westerse wereld, water niet ‘fancy’ aanvoelt, het is niet prestigieus om water te drinken, zodat veel mensen er op neerkijken. Het is gewoon water.

kraanwaterMaar water is je eerste levensbehoefte als het gaat om overleven, als het gaat om gedijen, als het gaat om je lichaam geven wat het nodig heeft!

Je denkt misschien dat water niet meer zo gezond is, omdat er chemicaliën gebruikt worden om je kraanwater te zuiveren, of omdat het veel van zijn kwaliteiten verliest als het gebotteld wordt.

Maar er zijn veel plaatsen in de wereld waar geen vers stromend water beschikbaar is, waar de mensen afhankelijk zijn van water in flessen. We zullen het hier zo meteen nog iets meer over hebben.

Wat het voor je doet

En natuurlijk gaat er niets boven een stroom vers water, die van een berg komt en naar beneden stroomt om watervallen en plassen, meren en rivieren te vormen.

We hebben het niet over water in rivieren die vervuild zijn door chemicaliën en lozingen van rioolwater, we begrijpen dat die niet bepaald aantrekkelijk zijn om te drinken, en ook niet gezond.

Het kan zijn dat je aangewezen bent op de waterzuiveringsinstallaties die je plaatselijke overheid levert om schoon drinkwater tot aan de kraan in je huis te krijgen.

waterstroomMaar als je de kans krijgt om zuiver water te drinken, zoals water uit een bergbeekje, probeer het dan. Proef de zoetheid van zuiver, fris water! En begrijp het belang van water drinken.

Het helpt je lichaam om gehydrateerd te blijven, wel, dat is een gegeven natuurlijk. Maar het voedt je lichaam ook met mineralen die je nodig hebt om in leven te blijven, het verwijdert afvalstoffen en gifstoffen uit je lichaam en het regelt je lichaamstemperatuur.

Hoeveel water heb je nodig?

Zoals alles kan te veel water drinken ook giftig zijn. Overdrijf het niet, begin geen liters tegelijk te drinken.

Maar als je tot 2 of 3 liter water drinkt, verspreid over de dag, geef je je lichaam precies wat het nodig heeft om je ‘motor’ draaiende te houden!

We begrijpen dat dit misschien niet het soort boodschap is dat je van ons verwacht, maar we zien zoveel mensen alles behalve water drinken, dat we de behoefte voelden om je ervan te doordringen hoe belangrijk het is water te drinken.

Want water is ook een geleider. En om boodschappen uit andere ‘werelden’ dan je fysieke te ontvangen, is het nodig om met die geleider gevuld te zijn! Het maakt het veel gemakkelijker boodschappen te ontvangen, en de ‘stemmen’ van je beschermers, engelen en gidsen te horen.

Nog een reden waarom we er bij je op aandringen je lichaam met water te hydrateren!

Geef er intentie aan!

intentiewaterEen laatste ding: hou op te denken over vervuiling van water, of dat water slecht is omdat het gebotteld is en door leidingen is gegaan. We begrijpen het, het is beter om vers, natuurlijk stromend water te drinken.

We zeggen echter ook dat dingen de betekenis hebben die je er aan geeft, en dat geldt ook voor water.

Begin je water gezonder te maken door er een intentie aan te geven. Als je water drinkt, denk dan aan positieve woorden, of schrijf deze op je flessen, of plak stickers met positieve woorden op je glas, om je water positieve, helende energie te geven, en het zal zijn kwaliteiten veranderen!

Onthoud dat je hele wereld een illusie is, zo ook het water, en binnen de illusie heb je het nog steeds nodig. En de betekenis die je het geeft, is de betekenis die het zal hebben.

Drink je water, wetend, voelend en met de intentie dat het gezond is en het grootste geschenk dat je je fysieke lichaam kunt geven!

We houden zoveel van je, lief mens, en we willen dat je gezond, gelukkig en voorspoedig bent.

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4.7
3
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Deel het met vrienden op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 2 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: