Help door dit artikel met jouw kennissen op je social netwerk te delen!

Van de coronapatiënten in de Nederlandse ziekenhuizen was de afgelopen maanden 80 procent gevaccineerd. Ruim de helft van de coronapatiënten had één of twee boosterprikken gehaald. Het overgrote deel van de coronapatiënten was drie of vier keer geprikt. Dat blijkt uit een rapport van het RIVM dat betrekking heeft op de periode van 15 maart tot 26 juli dit jaar.

In die periode zijn er ongeveer 10.000 coronapatiënten in het ziekenhuis beland. Een ruime meerderheid daarvan had een booster- of herhaalprik gekregen. Data-analist Daniël van der Tuin, die het rapport heeft bestudeerd, concludeert dat de vaccins weinig tot geen voordeel bieden voor de totale bevolking.

Overlijdens door de vaccins

Hij wijst erop dat het RIVM in het rapport geen rekening houdt met overlijdens door de vaccins. Overledenen kunnen niet meer in het ziekenhuis belanden en worden meegeteld als coronapatiënt. Dat terwijl bij het Lareb al ruim 700 sterfgevallen na coronavaccinatie zijn gemeld.

Bovendien wordt een groot deel van de patiënten opgenomen mét corona, niet dóór corona. Slechts 44 procent van de recente coronapatiënten werd opgenomen vanwege het coronavirus.

Vlaanderen

Bij onze zuiderburen zien we vergelijkbare percentages. Van de 361 ziekenhuisopnames in Vlaanderen die de afgelopen twee weken zijn geregistreerd, was 96 procent gevaccineerd. 84 procent was drie of vier keer gevaccineerd, 12 procent twee keer.

4.3
14
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 127 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: