Help mee door dit artikel met je vrienden op je social media te delen!

Minister en D66-leider Sigrid Kaag houdt Forum voor Democratie medeverantwoordelijk voor de bedreigingen aan haar adres. Volgens haar ‘jaagt’ FVD die ‘aan’, bericht het AD.

In de Tweede Kamer zei ze tegen Kamerlid Pepijn van Houwelingen dat FVD ‘het vertrouwen in onze politiek en instellingen ondergraaft met ongefundeerde suggesties of verdachtmakingen’.

“Iedereen heeft recht op zijn eigen mening, maar niet op zijn eigen feiten. Ik hecht eraan dit te zeggen aan het begin van het politieke jaar, omdat mijn gezin en ik al een hele periode lang, ook via sociale media, aangejaagd door de partij van meneer Van Houwelingen, te pas en te onpas nu ook beveiliging nodig hebben. Ik trek hier de streep,” zei Kaag.

Het volk is klaar met Kaag

Forum voor Democratie krijgt op social media veel steun. “Als je je politieke tegenstander niet op de inhoud aankan, kom je met dit soort retoriek. Het volk is klaar met Kaag. Klaar met ons land kapotmaken. Met schieten op boeren, met oorlog voeren, vaccinatiedwang, met onbetaalbare energie en boodschappen,” reageert voormalig Tweede Kamerlid Gabrielle Popken. “Kaag moet weg.”

Marco van den Boomgaard, raadslid voor FVD in Zoetermeer, voegt hieraan toe: “Emo-politiek! Kopen we helemaal niets voor!”

Kaag roept die haat over zichzelf af

Oud-journalist Evert Davelaar stelt: “Sigrid Kaag wil beschermd worden. Tegen FVD’ers. Sigrid Kaag duwt zichzelf in de slachtofferrol. Omdat Sigrid Kaag denkt dat de sympathie voor haar dan toeneemt. Sigrid Kaag kan beter aftreden. Daarmee wint ze meer sympathie.”

“Kaag roept die haat over zichzelf af met haar beleid, daar heeft ze FVD niet voor nodig,” schrijft econoom Rein de Vries.

5
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 120 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: