Foto: Pixabay.com

Help mee door deze info met iedereen op je socials te delen!

universumWelkom, welkom, lief mens, op deze prachtige nieuwe dag. We zijn blij dat we weer bij je zijn om over een aantal mooie dingen te praten. We willen het graag met je hebben over het universum, het heelal, planeten, sterren, sterrenstelsels en hoe ze met jou te maken hebben.

Hoe vaak kijk je naar de sterren en vraag je je af hoe ver weg ze zijn? Denk je na over wat daarboven zou kunnen zijn?

Sommigen van jullie kennen veel van de sterrenbeelden, en zijn in staat ze aan de nachtelijke hemel te vinden. De meesten van jullie hebben echter geen idee. Ze vinden misschien de ‘Grote Beer’, omdat die het gemakkelijkst te zien is, maar meestal hebben ze geen flauw idee.

Wie schiep het universum?

We willen hier graag wat meer over praten, en je iets vertellen over de dingen die ‘daarboven’ zijn. Het gehele universum, van het kleinste deeltje tot de grootste van de sterren, planeten en sterrenstelsels, is gemaakt door… jou.

Nu, voor je probeert dat te ontkrachten en hier tegenin te gaan, stop even, en lees verder.

Jij bent Source, Source is jou. We hebben je dit al vaak gezegd, en we willen dit feit in deze boodschap nogmaals bevestigen. Jij bent degene, als zijnde Source, die de schepper van alles is, die alles creëerde, van de allerkleinste tot de allergrootste dingen.

Waarom zeggen we dit, en waarom is het zo moeilijk voor je om te geloven dat dit waar is?

Redenen voor ongeloof

Je bent geprogrammeerd om te geloven dat de buitenwereld, inclusief je fysieke lichaam, echt is. En als die buitenwereld écht zou zijn, dan is er toch geen enkele manier waarop jij, als sterfelijk mens, het universum zou kunnen hebben geconstrueerd?

Er is je wijsgemaakt dat het ‘evolutie’ was, dat er een ‘Big Bang’ was van waaruit heel het universum begon uit te dijen.

Adam en EvaOf er is je voorgehouden dat ‘God’, als een spirituele entiteit die gehoorzaamd moet worden en die de lakens uitdeelt omdat hij de ‘grote baas van alles en iedereen’ is, het heelal schiep en daarna de planeet Aarde maakte en er dieren op plaatste, en als kroon op zijn schepping Adam schiep en uit Adams rib Eva maakte.

Dat zijn allemaal verhalen, waar je in bent gaan geloven, maar je hebt geen enkele manier om hun actualiteit en waarheid te bevestigen! Toch?

De Waarheid achter de verhalen

We zijn hier om je te vertellen dat die verhalen alleen maar dat zijn: verhalen. En ze zijn niet waar. Ja, God schiep alles, maar de God die je voor ogen hebt, is niet precies wat ‘God’ in werkelijkheid is.

Als je het woord God gebruikt voor ‘Source’, ‘Bron’, ‘het Al’, het ‘Universum’, dan heb je gelijk. Dat is de ‘God’ die alles geschapen heeft. Dat is de energie, de kracht, die alles in het universum aandrijft, en energie geeft aan alles wat ooit bestaan heeft.

En jij bent die Bron. Binnen in jou is dat ‘wezen’, de schepper van alles.

Je fysieke lichaam is niet wie we daarmee bedoelen, je menselijke persoonlijkheid is niet wat we daarmee bedoelen. We bedoelen de échte jij, degene die het leven door je fysieke ogen waarneemt.

Dat is niet je menselijke jij, het is de Bron, Source, het echte Goddelijke wezen dat jouw wereld bestuurt en creëert!

En die jij, Source, God, is degene die alles schiep, ook alle planeten, sterren, sterrenstelsels en elk deeltje, molecuul, atoom, neutron enz. dat je kent.

Terug naar de sterrennacht

Wat heeft dit nu te maken met het kijken naar de sterren aan de nachtelijke hemel?

Het is belangrijk dat je een idee begint te krijgen van hoe groots je bent! Als je omhoog kijkt naar de nachtelijke hemel zijn er triljoenen op triljoenen sterren. En jouw Ware jij is degene die ze gecreëerd heeft. Allemaal!

Ben je het er mee eens dat het tijd wordt dat je jezelf gaat zien als groter dan je menselijke deel?

Is het niet volkomen onzinnig om te blijven denken dat je in handen bent van psychopaten (de rollen die sommige van je medemensen in hun leven gekozen hebben), dat je geen macht hebt, geen keus, geen opties, anders dan hun regels te volgen?

Stap in de Kracht die je bent!

erken je krachtIs het niet tijd om op te houden bang te zijn voor wat mensen je zouden kunnen aandoen, om je pijn te doen, lichamelijk, geestelijk of zelfs financieel? Je bent zo veel meer dan dat! Je bent Kracht in fysieke vorm.

Het is tijd, nu meteen, om op te houden te doen alsof je iets anders bent dan kracht, op te houden jezelf als machteloos, als klein te zien.

Begin te beseffen dat jouw mens een product van Source is, en dat Source degene is die binnen in jou je lichaam bestuurt!

Voeg de twee samen door je gedachten over jezelf te veranderen, begin de onbeperkte kracht en creatieve energie aan te boren die je in werkelijkheid bent, en begin de veranderingen te zien die jij in staat bent in je mensenleven aan te brengen!

Kijk omhoog naar de sterren, en weet dat jij de schepper van dit alles bent, en dat je niets te vrezen hebt, nooit!

Wij houden van je lief mens. Wij zijn jou, jij bent ons, het is allemaal Source, het is allemaal één. Er is niets anders dan Source!

Wij zijn het Collectief Bewustzijn van Al dat Is, en daarmee zijn we compleet.

4
1
stem

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 7 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: