De westerse wereld is met verbluffende snelheid aan het instorten, nu alle leugens, waanideeën, corruptie en vals fiatgeld drukken een omslagpunt van instorting heeft bereikt. Niets werkt meer. De regeringen van de wereld zijn criminele kartels die opzettelijk de voedsel- en energiebronnen ontmantelen die nodig zijn om de helft van de menselijke bevolking in leven te houden. Komende winter zullen de Europeanen verhongeren en doodvriezen in recordaantallen die teruggaan tot de Donkere Middeleeuwen, vóór de elektriciteit en vóór de fossiele brandstoffen. Ook de Noord-Amerikanen zullen niet gespaard blijven, want de komende maanden zullen de stroomuitvallen en de voedselschaarste dramatisch toenemen, schrijft Mike Adams.

Voedsel, vruchtbaarheid, energie, vervoer en toeleveringsketens worden allemaal neergehaald in een gecontroleerde afbraak van de westerse wereld. En in de plaats daarvan komen de opkomende BRICS-landen (Brazilië, Rusland, India, China, Zuid-Afrika en binnenkort nog meer) die de meeste grondstoffen, aardgas, olie, kunstmest en goud van de wereld in handen hebben.

Westerse regeringen voeren genocidale oorlogen tegen hun eigen volk

Geïnformeerde Amerikanen ontvluchten de steden van de VS nu wetteloosheid en geweld om zich heen grijpen. De FBI en DOJ zijn volledig bewapend tot een wetteloos misdaadkartel dat Amerika’s conservatieven terroriseert. De CDC, FDA en WHO blijven dodelijke “vaccin”-injecties verspreiden die miljoenen mensen doden, en Big Tech – waarvan wij nu weten dat zij de verkiezingen van 2020 vervalst hebben door het ware verhaal van de laptop van Hunter Biden te censureren – pusht transgenderisme terwijl zij kinderlokkers, kinderverminkers en abortusmoordenaars beschermt.

De Britse Royal Navy heeft zojuist een vliegdekschip (de HMS Prince of Wales) te water gelaten, dat het slechts één dag na een missie voor vier maanden heeft begeven. Blijkbaar werkt een van de propellers (de “schroeven”) niet, en kan het miljarden kostende vaartuig alleen maar rondjes varen. Op de een of andere manier is dit volkomen passend, gezien de krankzinnigheid, corruptie en incompetentie van niet alleen het Britse Rijk, maar van de hele strook West-Europese naties die nu blijk geven van pure incompetentie en zelfmoordneigingen. Er zijn ongetwijfeld genoeg transgenders, homo’s en lesbiennes aan boord van de HMS Prince of Wales, maar geen van hen kan uitvinden hoe je de propellers laat werken. Dit is het perfecte toonbeeld van wat de westerse beschaving geworden is: een incompetente, opgefokte Idiocratie van genderwaanzin en bureaucratische domheid, die doet alsof zij nog steeds een wereldmacht is, terwijl haar eigen volk over een paar maanden rijp is om ingevroren en uitgehongerd te worden.

Het roept de vraag op: hoe gaat de NAVO Rusland verslaan als zij geen vliegdekschip te water kunnen laten dat langer dan één dag werkt? Datzelfde schip heeft trouwens al eerder geleden onder het overstromen van de machinekamer door oceaanwater, wat betekent dat de Britten niet eens een modern schip kunnen bouwen dat niet catastrofaal lekt – iets wat zelfs de oude Vikingen eeuwen geleden al hadden bedacht. Rusland heeft hypersonische raketten met kernwapens. De Britse Royal Navy heeft een homo vliegdekschip dat nauwelijks drijft en niet kan varen, en dat allemaal terwijl de Britse versie van de luchtmacht vanaf vandaag verboden heeft dat mannen vliegtuigen besturen (serieus, het is waar). Reken maar uit waar al deze woke-krankzinnigheid toe leidt… en zwaai het Verenigd Koninkrijk vaarwel als een dominante politieke entiteit op de planeet aarde.

Dezelfde waanzin die de suïcidale Europese leiders in zijn greep heeft, is ook toegepast op de Verenigde Staten en Canada.

De yanks in Amerika zijn er ook niet veel beter aan toe. Zij hebben een economie die draait op schulddampen en het overblijfsel van de petro-dollar, die weldra in de geschiedenisboeken zal verdwijnen als meer financieel solvabele naties zoals Rusland de teugels in handen nemen en de wereldhandel voor de komende generaties gaan leiden.

De voortdurende zelfmoord van het Westen kent geen grenzen. Californië heeft onlangs de verkoop van nieuwe auto’s en vrachtwagens met verbrandingsmotoren met ingang van 2035 verboden, ook al heeft Californië geen elektrisch net dat het opladen van elektrische voertuigen voor de massa aankan, en zal dat ook niet krijgen. Net zoals Europa in de Donkere Middeleeuwen wordt gestort door een opzettelijke ontmanteling van zijn energie-infrastructuur, probeert Californië opzettelijk zijn eigen burgers in een 19e eeuws bestaan zonder auto’s te storten.

Moeten de mensen daar – wie er ook maar in slaagt de onophoudelijke moordprikken met het verkeerde etiket “vaccins” te overleven – hun toevlucht nemen tot paarden en fietsen? De staat heeft al kettingzagen, grasmaaiers en bladblazers met benzinemotor verboden, waardoor bosbouwwerkzaamheden bijna onmogelijk worden. Over een paar jaar zullen de hulpverleners zelfs geen benzinevoertuigen meer kunnen gebruiken om op noodsituaties te reageren… niet dat er nog veel politie zal blijven rondlopen in door misdaad geteisterde steden als Los Angeles.

Amerika en de hele westerse beschaving brokkelen met een verbazingwekkende snelheid af. Voedsel, energie, vervoer, verkiezingsintegriteit, vrije meningsuiting, godsdienstvrijheid, openbare veiligheid en de munteenheid zelf eroderen allemaal voor onze ogen, en dat alles terwijl hersendode Biden beweert dat de Republikeinen “een bedreiging voor de democratie” zijn.

De totale afbraak van Amerika is natuurlijk altijd al het doel geweest van de Democraten, die gezinnen, kinderen en de rechtsstaat verachten. Wij leven nu in een natie waar gewapende Antifa-gekken de wacht houden om transseksuelen en pedofielen te beschermen – in de staat Texas nota bene – terwijl de politie het bevel krijgt zich terug te trekken en toe te kijken. Als gewapende conservatieven een conservatieve spreker zouden bewaken, zou dat beschouwd worden als een “opstand” of een daad van “extremisme”. Als gewapende Antifa transgenders en pedofielen bewaken, krijgt iedereen te horen dat ze de waanzin maar moeten tolereren en hun kinderen moeten laten indoctrineren door pedofielen en krankzinnigen.

Wij hebben het laatste hoofdstuk van de westerse beschaving bereikt, en de ineenstorting zal voor iedereen een levende hel zijn, ook voor degenen die bleven aandringen op precies datgene wat wij nu zien gebeuren. Jammer genoeg waarschuwen wij in de alternatieve media al heel, heel lang voor dit alles. Zoals ze zeggen, had Alex Jones weer eens gelijk, want hij waarschuwde al voor deze afloop in de voor-9/11 jaren van 2001 – 2010. Nu betaalt Amerika de prijs voor het niet luisteren naar de waarschuwingen… en het zal vanaf hier alleen maar veel erger worden.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Great Reset Klaus Schwab’s WEF geeft een gids uit over hoe het publiek te dwingen en te manipuleren om het COVID-19 vaccin te nemen

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 270 times, 1 visits today)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: