Foto: Unsplash

Help anderen door deze info met vrienden op je social netwerk te delen!

Een buschauffeur van Arriva luisterde dinsdag tijdens de rit van Fijnaart naar Roosendaal op speaker naar een voordracht van emeritus-hoogleraar Karel van Wolferen.

Reiziger Sean maakte er opnames van en zette die op Twitter. Het duurde niet lang voordat hij allerlei mediaverzoekjes kreeg om commentaar te geven. Zo nam Hart van Nederland contact met hem op via Instagram: “Naar aanleiding van het opvallende busritje komen we graag telefonisch in contact met jou. We zouden voor onze website graag een kort nieuwsverhaaltje aan jouw bizarre busritje willen wijden.”

Sean schrijft dat hij geen zin had om te reageren en dus hebben de media er zelf maar een draai aan gegeven.

(Video verwijderd? Klik hier…)

Oorlog tegen ons allemaal

Van Wolferen zegt onder meer dat er miljoenen mensen zijn gestorven als gevolg van de injecties en dat er nog veel meer geïnjecteerden zullen sterven. Onder medici die zich serieus met de materie hebben beziggehouden, is een consensus ontstaan dat het biowapen in een vaccinflesje met het verstrijken van de maanden en jaren het immuunsysteem van de miljoenen mensen die zijn geïnjecteerd met mRNA zal uitschakelen, aldus Van Wolferen, hoofdredacteur van het blad Gezond Verstand.

Hij zegt ook dat er een oorlog wordt gevoerd; niet tegen een virus, maar tegen ons allemaal.

Het Brabants Dagblad schrijft dat Sean ‘opeens de ene na de andere samenzweringstheorie door de bus hoorde galmen’ en dat ‘de stem de boodschap behoorlijk luid verkondigt en goed is te horen voor andere reizigers’. Sean richt zich op Twitter tot de krant en vraagt: “Waarom verspreiden jullie misinformatie over het verspreiden van misinformatie?”

Dat heb ik nooit gezegd

In het artikel van de krant staat verder: “De Brabantse reiziger overweegt om naar de chauffeur toe te lopen en hem te vragen het volume wat te dimmen. Uiteindelijk doet hij dat niet.” Sean stelt: “Dat heb ik nooit gezegd.”

Ook zegt hij dat hij van tevoren niet eens is ingelicht over het artikel. Het Brabants Dagblad weet nog te melden dat de buschauffeur door zijn werkgever zal worden aangesproken.

4.9
11
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Deel het met iedereen op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 7 times, 1 visits today)

Door Nine4news

Een gedachte over “Chauffeur van Arriva luistert in de bus naar Karel van Wolferen, media maken er een drama van”
 1. Jim_Crenshaw

  June 11, 2021

  This is why it needed a magnetic delivery system. To get it into parts that were not normally penetrated by a liquid shot. Listen to what this bastard Dr. Andrew Philips is saying. It is exactly what they are going to do. They are going to turn your body against itself and kill you. They have already tested this in China. It will come here.

  They talk about trial and error and research being slow. What if you could test millions at a time? You could speed it up right? You would kill and maim billions but who cares right?

  These bastards are so evil that there is no good way to describe them. Look at this son of a bitch Phillips looking sideways and sneering as he tells what this can do. He knows exactly what horrible uses this can and will be used for. I hope he burns in hell.
  Source: CensoredVideos1984

  This is Microsoft telling you how they will use the 5G grid along with the Covid19 jab to kill you

  Jim_Crenshaw

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: