Listen to this article

Woningbouwverenigingen sturen brieven aan huurders van een huis met meerdere kamers en waar iemand alleen woont of met weinig mensen.

In de brief een verzoek om in een kleinere woning te gaan wonen zodat de huidige woning vrijkomt voor grotere gezinssamenstellingen… (immigranten?).

Verder komt het IMF hiermee:

“Het Internationaal Monetair Fonds (IMF) spreekt van een sombere en onzekere wereldeconomische situatie in zijn jongste World Economic Outlook.”

Het IMF adviseert overheden “om de meest kwetsbaren in de samenleving bij te staan, bijvoorbeeld met subsidies”. Zij zouden “door de overheid gericht gesteund moeten worden om boodschappen en energie te kunnen (blijven) betalen. Het verlagen van alle prijzen remt de economie.”

Het rapport roept overheden ook op “gezamenlijk actie te ondernemen tegen klimaatverandering en pandemieën, nu en in de toekomst.”

En voor de economische groei is het ook van belang “dat landen niet opnieuw in lockdown moeten om het aantal besmettingen terug te dringen. Hierbij is wereldwijde vaccinatie van groot belang”, aldus het IMF.

En zo wordt wereldwijd de NWO agenda uitgerold, met torenhoge inflatie en kosten (energiemaatregelen, klimaatbelastingen, Co2 “rechten”, torenhoge en steeds nieuwe belastingen, boetes, rente percentages voor elke inwoner. Waardoor iedereen, vroeg of wat later, stelselmatig verarmd, het eigen vermogen overgedragen ziet worden aan derden, met totale controle over u en een einde aan uw vrijheden tot gevolg.

Het ergste is dat de meeste mensen vrijwillig akkoord gaan om financieel afhankelijk te worden van de staat (basis inkomen / voedselbonnen / rantsoeneringen / gedwongen verhuizingen).

Steeds meer mensen vervallen in pure armoede door en dit wordt bewust gedaan om mensen aan het staatsinfuus te krijgen. Eenmaal afhankelijk van de staat, wordt u allerhande beperkingen opgelegd.

The Hunger games dus.. hoe lang houdt u het vol?

Vertrek uit dit systeem en leer om u in veiligheid te brengen voordat het te laat is.

0 0 votes

Article Rating

Source: telegramnl.eu

(Visited 1 times, 1 visits today)

Door TelegramNL

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: