Een team van 19 wetenschappers uit het Verenigd Koninkrijk heeft nieuw onderzoek gepubliceerd dat helpt verklaren waarom landen met de hoogste vaccinatiegraad de grootste aantallen van wat zij noemen “doorbraakinfecties” meemaken, en ook herinfectie met andere varianten van COVID-19, schrijft The Epoch Times.

Deze studie, gepubliceerd op 14 juni 2022 in het peer-reviewed tijdschrift Science, is in minder dan twee maanden tijd bijna 277.500 keer gedownload. Dat is zeer ongewoon voor een dicht geformuleerde zeer technische wetenschappelijke studie.

Wij kunnen alleen maar speculeren over de reden waarom zoveel mensen het gelezen hebben. Maar wat deze studie suggereert – en waarover veel clinici en onderzoekers hun bezorgdheid hebben uitgesproken – is dat zowel de COVID-19 mRNA vaccins als de booster injecties onze immuunrespons minder doeltreffend zouden kunnen maken tegen de Omega-variant van het virus.

Als dit juist is, betekent dit dat het vaccin zelf tot wijdverbreide infecties verspreiding leidt. In plaats van het virus een halt toe te roepen, lijkt het erop dat de mRNA-vaccinatieprogramma’s over de hele wereld het virus onbedoeld meer alomtegenwoordig gemaakt hebben.

Hogere vaccinopname leidt tot hogere infectiecijfers

Zoals de Britse wetenschappers opmerken, hebben landen met een hogere vaccinopname te maken met hoge aantallen primaire infecties en frequente herinfecties met SARS-CoV-2.

Daarentegen worden op plaatsen waar niet op grote schaal vaccinatiecampagnes zijn gevoerd – waaronder de meeste landen van het Afrikaanse continent – geen mensen geïnfecteerd.

Om te analyseren waarom de meest gevaccineerde bevolkingsgroepen de meeste Omicron-infecties oplopen, heeft deze studie zich gericht op de meest gevaccineerde beroepsbeoefenaren: Medisch personeel dat al vroeg de twee doses mRNA-vaccins had gekregen, en daarna nog twee keer een booster-inenting kreeg. Om te weten te komen wat er op cellulair niveau met deze sterk gevaccineerde gezondheidswerkers gebeurde, hielden de wetenschappers de verschillende soorten immunoglobine in het bloed van de deelnemers nauwlettend in de gaten.

Immunoglobine (Ig), ook bekend als antilichaam (Ab), vindt virussen, bacteriën en dergelijke en leidt het immuunsysteem ertoe op passende wijze te reageren.

Wetenschappers hebben verschillende soorten immunoglobulinen geïdentificeerd, die elk de immuunreactie op een andere manier sturen voor verschillende fasen en soorten infecties.

IgG4, een tolerante immuunreactie

IgG4 is de vorm van immunoglobine die een tolerantierespons in het immuunsysteem activeert, voor dingen waaraan u herhaaldelijk blootgesteld bent geweest en waar u geen ontstekingsreactie op hoeft in te roepen. Dit is goed als u bijvoorbeeld immuungevoeligheid voor een voedingsmiddel probeert te vermijden. Maar het is niet het soort immuunrespons dat de COVID-19 vaccins moesten opwekken.

Imkers, wanneer zij in de loop van hun carrière herhaaldelijk door bijen gestoken worden, vormen een IgG4-respons op de aanval op hun immuunsysteem. In principe leert hun lichaam dat het bijengif niet gevaarlijk is en wordt hun immuunreactie op bijengif een IgG4-respons, zodat zij de steken heel goed kunnen verdragen. Hoewel het bijengif zelf geen kwaad kan, kan de eigen ontstekingsreactie van het lichaam wel gevaarlijk zijn. Als het lichaam overreageert en een algemene reactie ontwikkelt waarbij de ontsteking zelf iemands ademhaling in gevaar brengt, kan de immuunreactie dodelijk zijn.

Meer vaccins leiden tot meer COVID-19 infecties

Deze studie toont precies aan hoe de herhaalde vaccinaties ertoe leiden dat mensen vatbaarder worden voor COVID-19. De eerste doses van het vaccin brachten klassieke ontstekingsimmuunreacties teweeg. Ontsteking is een fundamenteel onderdeel van een immuunreactie (op een vaccin of op een infectie), en is verantwoordelijk voor het grootste deel van wat u voelt als u ziek bent: koorts, pijn, lusteloosheid, enz. Deze ontsteking is de reden waarom u zich ziek kunt voelen als u een griepprik krijgt, en waarom het COVID-19 vaccin berucht is geworden omdat het mensen een paar dagen lang zo ziek laat voelen. Uw lichaam produceert een ontstekingsreactie op de COVID-19 eiwitten.

Maar wat gebeurt er in het lichaam nadat u twee vaccins hebt gehad en u dan een derde krijgt? De wetenschappers ontdekten dat opeenvolgende doses van de mRNA-vaccins de proefpersonen beginnen te gewennen of desensibiliseren voor de COVID-19 eiwitten, waardoor hun immuunreactie overgaat op de IgG4 vorm, die het lichaam in wezen leert de eiwitten te tolereren.

Een ander soort bescherming?

De reactie van de deelnemers op COVID-19 was in feite uitgeschakeld, waardoor zij nog kwetsbaarder waren voor infecties en minder kans hadden om er een reactie op te ontwikkelen dan degenen die nooit gevaccineerd waren.

Wanneer u herhaaldelijk aan een verkoudheid of een ander virus wordt blootgesteld, gespreid over een heel leven, wat bij natuurlijke blootstelling gebeurt, ontwikkelt u er geen tolerantie voor, uw lichaam bestrijdt het zonder dat u het weet. Uw lichaam gebruikt de normale ziektebestrijdende immuunreactie, maar omdat het de infectiekiem herkent, krijgt u geen ontstekingsverschijnselen. Dit is de reden waarom, wanneer u op natuurlijke wijze aan vele ziekten wordt blootgesteld, u dan levenslange immuniteit hebt.

Daarentegen toont deze nieuwe studie aan dat de herhaalde mRNA-injecties en boosters voor COVID-19 een tolerantierespons teweegbrengen, alsof het allergie-injecties zijn. Zij wennen het lichaam aan het virus, zodat u het niet meer als iets gevaarlijks herkent.

Een andere studie, die in juli gepubliceerd is door een team van meer dan 20 Duitse wetenschappers, heeft onafhankelijk bevestigd dat de opeenvolgende COVID-19 injecties en boosters de immuunrespons omzetten van de beschermende klasse van IgG-respons in de tolerantieklasse.

Tegelijkertijd betekende het tot stand brengen van deze door het vaccin geïnduceerde tolerantie niet dat de proefpersonen onbeschermd bleven.

Mensen ziek houden

Het vaccin en het boosterprogramma hebben dus uiteindelijk het tegenovergestelde gedaan van wat de bedoeling was: de mensen niet ziek maken.

Maar was dit ooit een realistisch doel? COVID-19 is net als verwante endemische coronavirussen. Net als de gewone verkoudheid lijkt het erop dat SARS-CoV-2 niet weggaat, dat niemand het tot in het oneindige kan vermijden, en dat het zal blijven muteren.

Aan de ene kant suggereert deze studie dat de vaccins het immuunsysteem van het lichaam helpen om niet te heftig op het virus te reageren. Het virus zelf was niet dodelijk – het was de interactie van het virus met het immuunsysteem van de patiënten die ernstige en soms dodelijke infecties veroorzaakte, doordat het immuunsysteem overreageerde op een nieuw virus.

Anderzijds blijkt de natuurlijk verworven immuniteit sterker te zijn dan de door vaccinatie verworven immuniteit, en de gevaren van de vaccins zelf, vooral voor jongeren, doen vermoeden dat de risico’s van vaccinatie veel groter zijn dan de voordelen.

Als de gevaccineerden nu gemakkelijk het virus krijgen, maar slechts milde reacties vertonen omdat hun immuunsysteem hun zegt het virus te verdragen, kan dit een voordeel van de vaccinatie geweest zijn.

Maar de herhalingsinjecties waren nooit nodig om tolerantie op te wekken: uit de studie bleek dat de proefpersonen al na twee doses tolerantie begonnen te ontwikkelen. De vaccins kunnen geholpen hebben om de bevolking te desensibiliseren voor schadelijke ontstekingsimmuunreacties op COVID-19. Zij hebben hun rol gespeeld. Het is niet nodig door te gaan met opeenvolgende boosters.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Waarom kunnen sommige mensen ongemakkelijke dingen ‘zien’ en anderen niet?

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 6 times, 1 visits today)
2 gedachte over “Geboosterden krijgen meer slecht nieuws”
 1. Mosterd na de maaltijd bij veel ‘nieuw’ onderzoek
  ===================================

  IgG4 is juist bedoeld voor het accumuleren van spike-eiwitten in het cardiovasculaire systeem.
  Bij de ontwikkeling van dit biowapen wordt hogere druk opgebouwd in aderen en haarvaten door
  verstoppingen door onder meer het rouleau-effect en de toevoeging van grafeenoxide zorgt voor
  het doorsnijden van fijne aderen.
  Bot gezegd trombose en hersenbloedingen in het kwadraat. Op BBTV kan ik dit, ik ben niet de enige,
  niet kwijt, want dat ‘schrikt hun publiek af!’

  Voor dit alles is al bij en voor het begin van de demococide-campagne gewaarschuwd met de reeds
  bekende kennis in vele geschriften door Luc Montagnier, Didier Raoult en verklikkers uit Petagonkringen.
  De japanse Pfizer-rapporten met vele andere documenten hierover door OCCAM breed verspreid naar
  BBTV, BBB, PVV en de kamerkartelleden hebben geen enkele respons gehad bij met name Agema en
  haar boostercollega Carolien van der Plas.

  Moord met voorbedachte rade en door meehuilen met de wolven in het bos. Bewapent u, want de
  gestapo staat eerder voor uw deur dan u denkt!

  Hoe deze studies geduid moeten is een grote vraag, want dit alles was al jaren geleden gebruikelijke
  wetenschap. Dekken de wetenschappers zich in tegen de doodstraf wegens genocide? Zij weten dat de
  de ampullen al ver voor Wuhan waren besteld, de tests idem dito, althans konden dit weten!

  Hiermee vel ik geen oordeel over de onderzoekers in deze studie, nadrukkelijk niet!

 2. Met excuses voor de vertypingen, maar de boodschap is hopelijk duidelijk:
  Stop uw moordenaars als u nog niet levensmoe bent. Tuig van de richel zult
  u in deze oorlog toch zelf moeten aanpakken, want Rusland komt u echt niet
  helpen, zoals zo vaak het geval was met Kozakken en Rode Leger, daar hebben
  de rothschilds en de rockefellers nu wèl voor gezorgd! 300 jaar rothschilds en
  oranjes, niet echt een reden voor een feestje!

  Mark Rutte – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Feike Sybesma – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Bill Gates – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Sigrid Kaag – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Christine Lagarde – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Laurence D. Fink – Agenda Contributor | World Economic Forum **)
  George Soros – Agenda Contributor | World Economic Forum
  Hugo de Jonge | World Economic Forum
  Wopke Hoekstra | World Economic Forum
  Lilianne Ploumen | World Economic Forum
  Carola Schouten | World Economic Forum
  Ingrid Van Engelshoven | WEF | Women Economic Forum
  Femke Halsema | World Economic Forum
  Ferdinand Grapperhaus | World Economic Forum *)
  Mark Zuckerberg | World Economic Forum
  Danny Rothschild | World Economic Forum

  Overige defacto agenda-uitvoerders in de dossiers:
  Rob Jetten
  Hilde Palland
  Jan Paternotte
  Nikki Sterkenburg
  Nikki Pouw-Verweij
  Steven van Weyenberg (https://www.wcef2021.com › speaker › steven-van-weyenberg)
  http://www.weforum.org/agenda/authors/ursula-von-der-leyen
  Aan ieder zijn eigen gedachten nu er nog net geen gedachtenpolitie is.

  Dat IS zwaait met het vaandel “God Bless Hitler” moge illustratief zijn voor de schwabisten in kamer en kabinet. Dat een Vera Bergkamp na bewezen diensten gestenigd kan worden wegens haar lesbische ‘zonde’ is ook te voorzien. Voor mijn geestesoog zie ik haar al ingegraven op de Waalsdorpers vlakte naast een Rob Jette en Joris Demmink met de jurische ’top’ van NL onder een regen van stenen. Het gaat sneller dan gedacht met de instroom van een ongevaccineerde IS.

  Profetistan aan de Noordzee nadert zijn voltooiing nu zwarte Piet en SN zijn ondergedoken en de kille(r) agenda wordt uitgerold onder het zingen van de HorstWesselLiederen met ongeschoolde
  lagereschoolonderwijzersstemmen. Van onder wijs, in hun ‘gedachten’, verkrachten de sociopaten de toekomst van Nederland, als wij hen niet stoppen met noodzakelijkerwijs een scheermes van Occam in de ruggegraat van het fascisme.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: