Help mee door deze info met je kennissen op je social netwerk te delen!

Wat Floris Müller betreft is het binnenkort afgelopen met het koningshuis. Het einde van de monarchie in Nederland is in zicht, stelt de voorzitter van de organisatie Republiek, het voormalig Republikeins Genootschap, in gesprek met onderzoeksjournalist Rens van de Plas.

Uit cijfers uit 2020 van Ipsos blijkt dat nog maar de helft van de Nederlanders voor troonopvolging is. Müller laat weten dat hij aankomend jaar een grote rechtszaak gaat voeren over de macht van de koning.

De rechter moet bepalen wanneer deze zaak van start gaat. Müller licht toe dat corona ‘behoorlijk wat vertraging heeft opgeleverd’. Hij zegt voldoende financiële middelen te hebben om tot aan de hoogste rechtbank te kunnen procederen.

Het kan vrij snel gaan

“Heel eerlijk denk ik dat je bij het Europees Hof voor de Rechten van de Mens moet zijn. Het Europees Verdrag voor de Rechten van de Mens zegt dat iedereen recht heeft op een eerlijk proces en wij stellen van niet, omdat die koning behalve in de rechtsprekende macht steeds terugkomt. Er hangt een portret van de koning in de rechtszaal, mijn advocaat heeft trouw gezworen aan de koning en de rechter is benoemd in naam van de koning,” zegt Müller.

Op de vraag of we de republiek gaan meemaken, antwoordt hij: “Honderd procent. Dat gaan wij zeer bewust meemaken. Het kan vrij snel gaan. De cijfers zijn negatief.”

In slaap gesust

Waarom maken Nederlanders zich niet zo druk om het koningshuis? Müller: “We zijn behoorlijk in slaap gesust. Sinds de Tweede Wereldoorlog is er een voortdurende pr-campagne gehouden door de Rijksvoorlichtingsdienst.”

4.9
32
stemmen

Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!

+

Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen

Aanmelden

?

+

Volg ons op ons gratis Telegram kanaal

Volg Ons

?

+

Steun ons met een vrijwillige bijdrage

Doneer

?

Source: ninefornews.nl

(Visited 6 times, 1 visits today)

Door Nine4news

3 gedachte over “‘Het einde van de monarchie in Nederland is in zicht’”
 1. Het zou dan ook wel eens tijd worden dat deze criminele familie aangepakt word! Alles word steeds maar weer toegedekt met de mantel der “liefde”! Gedenk de helikopter op het strand in Libie! Wapens gestolen in de tweede wereldoorlog en verkocht aan Sukarno die daar weer onze jongens mee liet dood schieten. Och, er is eigenlijk niets wat deze familie niet gedaan heeft.

  1. Bernhard handelde met de broertjes wolf, joodse wapenhandelaren in en na WO II.
   Tuig trekt elkaar aan!

   Maar ja stomkoppen steunen deze massamoordenaars door wapens en cocaine altijd;
   De boeken van יצחק באַשעװיס זינגער
   zou iedereen eens moeten lezen voor het begrijpen van de onmetelijke domheid van
   de mens, nog veel duidelijker dan Hannah Arendt. Singer begreep uitermate goed welk
   gevaar in de linkse kerk schuilt en stak dat niet onder stoelen of banken. Dwazen als
   Rob Jette, Kaag, Klaus Schwab, Alex en Maxima lijken sprekend op figuren in zijn boeken!

 2. Intussen weten wij, wat alex van amsberg bedoelde in zijn jonge jaren, toen hij in een interview op de buis met witteman zei, dat hij zich bezig ging houden met “watermanagement “. Daar bedoelde hij dat supermoderne jacht mee, van een miljoen ofzo, waar hij mee in de griekse wateren lag, toen het land zijn eerste corona “ronde” had in 2020.
  Charlatan!
  De 2e keer op rij, dat het zogenaamde koningshuis, gewoon de kuierlatten neemt, als het land in nood is. Niet van adel ook trouwens, dus kunt u gelijk weer even over een DNA test beginnen? Het volk wil de jaarlijkse 3 miljoen, wat deze niksnut krijgt, terug hebben, en wel met terugwerkende kracht!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: