Een onafhankelijke Nederlandse onderzoeker heeft een paper gepubliceerd waaruit blijkt dat de sterfte door alle oorzaken in Nederland aanzienlijk is toegenomen sinds de “vaccins” tegen het Wuhan coronavirus (Covid-19) zijn ingevoerd, bericht Ethan Huff.

In de preprint-studie wordt gekeken naar ongeveer 350 gemeenten in heel Nederland, waarbij de overmatige sterfte wordt geëvalueerd in vergelijking met het gebruik van de vaccins. Elk gebied waar veel mensen een injectie kregen, heeft de mortaliteit door alle oorzaken omhoog zien schieten, zo blijkt uit de gegevens.

Sinds de tweede helft van 2021, ontdekte de auteur van de studie en informaticus André Redert, heeft Nederland een sterke stijging gezien van het “vaccinatie-correlatie sterftecijfer” in zijn land, dat nu gemiddeld ongeveer 5 procent bedraagt.

“Dit betekent dat 5 procent van de sterfgevallen verdeeld was op een manier die overeenkomt met de vaccinatiegraad,” verklaart Patrick Delaney, die voor LifeSiteNews schrijft.

“Hoewel dit patroon niet bewijst dat deze sterfgevallen door de injecties veroorzaakt werden, bewijst het wel dat er een correlatie tussen bestaat, en er bestaan al genoeg bewijzen van buitensporige sterftecijfers in sterk gevaccineerde landen over de hele wereld.”

EuroMOMO Bulletin zegt dat “een verhoogd niveau van oversterfte” in heel Europa blijft bestaan

Al die tijd hebben regeringsinstanties zowel in Europa als in de Verenigde Staten beweerd dat ziekte en sterfte zullen afnemen naarmate er meer prikken in meer armen komen. Wat de gegevens echter in werkelijkheid laten zien, is het tegendeel.

Het EuroMOMO Bulletin blijft berichten publiceren waaruit blijkt dat in heel Europa “een verhoogd niveau van oversterfte” wordt waargenomen. Alleen al in de laatste weken zijn er zo’n 8.000 onverklaarde sterfgevallen gemeld – en de prikken schijnen de boosdoener te zijn.

“Hoewel een toename van 5% bescheiden lijkt, is het historisch gezien toch aanzienlijk,” voegt Delaney eraan toe. “Toegepast op de Verenigde Staten zou dit wijzen op 175.000 extra sterfgevallen per jaar, en voor Europa waarschijnlijk meer dan 400.000 … Bovendien zijn de indicaties voor deze tendensen niet uitgebleven.”

De verzekeringssector heeft dit bevestigd met gegevens die een enorme toename van het aantal doodsclaims laten zien, sinds Operatie Warp Speed door de regering Trump gelanceerd werd.

OneAmerica, een verzekeringsmaatschappij uit Indianapolis, meldde een toename van 40 procent in overlijdensclaims voor het derde kwartaal van 2021, toen de prik-campagnes in volle gang waren.

“Om u een idee te geven van hoe erg dat is, een drie-sigma of een één-op-200-jaar catastrofe zou een stijging van 10 procent zijn ten opzichte van vóór de pandemie,” kondigde bedrijfsvoorzitter Scott Davison aan. “Dus, 40 procent is gewoon ongehoord.”

Steve Kirsch heeft zijn eigen berekeningen uitgevoerd op de verschillende cijfers die zijn vrijgegeven of opgeduikeld, en hij kwam tot de conclusie dat de covid-prikken in feite verantwoordelijk zijn voor de meeste, zo niet alle, overtollige sterfgevallen die over de hele wereld gemeld worden.

De waarschijnlijkheid dat dit verschijnsel door puur toeval gebeurt en niet als gevolg van covid-injecties is “in principe nooit,” verklaarde de afgestudeerde aan het MIT, onder verwijzing naar zijn werk.

“Met andere woorden, de gebeurtenis die [dit teweeg heeft gebracht] is geen statistische ’toevalstreffer’,” voegde hij eraan toe. “Iets heeft een zeer grote verandering veroorzaakt.”

In het derde kwartaal van 2021 ontdekte het Society of Actuaries Research Institute (SOA) over de hele verzekeringssector een piek van 37,7 procent in overlijdensclaims voor levensverzekeringen, hetgeen de gegevens van OneAmerica bevestigt.

“Dat cijfer omvatte een ongeveer 50-50 verdeling tussen vorderingen in verband met COVID-19 en die veroorzaakt door andere factoren,” verduidelijkt Delaney over hoe dit cijfer berekend werd.

In Europa meldde de Duitse ziektekostenverzekeraar BKK ProVita aan overheidsfunctionarissen “een zeer aanzienlijke onderregistratie van vermoedelijke gevallen van bijwerkingen van vaccinatie nadat [patiënten] het [COVID-19] vaccin hadden gekregen.”

Volgens bestuurslid Andreas Schöfbeck was “ongeveer 4%-5% van de gevaccineerden onder medische behandeling voor bijwerkingen,” wat een percentage is dat ongeveer 10 keer hoger ligt dan wat de Duitse regering rapporteerde.


Copyright © 2022 vertaling door Frontnieuws. Toestemming tot gehele of gedeeltelijke herdruk wordt graag verleend, mits volledige creditering en een directe link worden gegeven.

COVID-19 VACCIN DOSSIER

Virus of geen virus – Het vaccin is dodelijk

Volg Frontnieuws op Telegram

Lees meer over:

(Visited 9 times, 1 visits today)
Een gedachte over “COVID-19 prikken in verband gebracht met sterke toename van sterfgevallen in Nederland”
 1. Vroeger, voor de uitrol van het covid-genocide-project, waren de statistieken bij de levensverzekeringen helder
  en relatief eenvoudig. Als we ze nu zouden openbaren, wat lastig is omdat ze onder blackrock vallen, dan zou
  iedereen KUNNEN zien, dat vaccinaties de plaats in hebben genomen van de gaskamer, een schot door de kop,
  uithongeren en doodwerken!

  Jacques Attali, de ‘joodse’ (?) raadgever van Macron en andere Bilderbergers pleitte als voor de eliminatie van
  nuttelozen! Weet niet, wat je nu denkt, ouwe plagiaatpleger, maar shalom, en als vaardige jiddische kleermaker
  maak ik gaarne je doodshemd van tien vierkante centimeter! Je was groot!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

HNMDA UPDATE'S
!!! Blijf op de hoogte

! Meld je aan


.Meld je aan via mail

OF op telegram https://t.me/HNMDA_ALL


- S'morgens & S'avonds 1 nieuwsbrief met de nieuwste berichten
- Weekelijkse nieuwsbrief met alle headlines
- Soms een (verkeerd/ongewenst/test) mailtje, daar werken we aan...


...Anders hoor je het niet

%d bloggers liken dit: